Liderul polonez Armatura a intrat pe piața din România

  • Liderul polonez Armatura a intrat pe piața din România

Liderul polonez Armatura a intrat pe piața din România

Grupul Armatura, principalul jucător al pieței poloneze de baterii sanitare, radiatoare din aluminiu și produse ceramice, și-a lansat în România portofoliul de baterii, echipamente auxiliare pentru instalații termice și sanitare, fitinguri și mobilier de baie, completând astfel gama de produse a Aquaform România. Prin integrarea brandului Armatura în portofoliul de produse, Aquaform România vizează pentru anul în curs o creștere a cifrei de afaceri cu 35% față de 2015.

 „Din unirea celor două portofolii, clienții noștri vor avea la dispoziție opțiuni complete de dotare a băilor, aceștia regăsind acum, în același loc, obiecte sanitare și piese de mobilier cu design atractiv și un preț excelent”, spune Zoltán Szőke, Directorul General Aquaform Romania. “Toate produsele sunt originale, fabricate în Polonia la un nivel de calitate foarte înalt și de o diversitate a ofertei care le permite clienților noștri să aleagă exact ceea ce-și doresc pentru baia și bucătăria lor.

Armatura aduce în România o gamă variată și completă de baterii sanitare (compania realizând în fabrici proprii ciclul complet de producție al acestora), seturi de duș, mobilier de baie, fitinguri pentru instalații termice și sanitare, iar din a doua jumătate a acestui an și radiatoare din aluminiu. Acest portofoliu este completat de piesele de mobilier de baie, cabinele de duș, căzi, cădițe de duș și paravane de cadă Aquaform. Aquaform este lider de piață pe segmentul paravanelor de duș, fiind, totodată, una dintre cele mai bine vândute mărci de cabine de duș din România.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

În urma tranzacției încheiate în 2015, grupul de firme Armatura a devenit proprietarul Aquaform Polonia și, implicit, și al subsidiarei companiei din România. Grupul Armatura a confirmat performanța managementului românesc al Aquaform și al unei excelente rețele naționale de distribuție cu peste 80 de parteneri, continuând dezvoltarea locală a companiei pe aceleași baze, chiar și după încheierea tranzacției. Aquaform Romania a fost înființată în 2007, reprezentând subsidiara locală a Aquaform Polonia. Sediul si depozitul central al companiei se află in Prejmer, jud. Brașov, locație strategică din punct de vedere geografic pentru o distribuție rapida si eficientă pe întreg teritoriul României.

Despre Armatura Group

Armatura Group, cu sediul în Cracovia, este unul din principalii lideri polonezi în domeniul instalațiilor și echipamentelor de încălzire, prezent în Europa prin subsidiarele sale din România, Germania și Ucraina. Compania are fabrici în Polonia la Nisko, Radom și Sroda, fiind specializată în producția de baterii pentru baie și bucătărie, radiatoare de aluminiu pentru încălzire centralizată, alături de o gamă vastă de articole sanitare. Conform raportului BRG Building Solutions Raportul publicat în mai, 2013, grupul Armatura deține o cotă de piață de peste 30% pe piața bateriilor sanitare în Polonia si 45% pe piața radiatoarelor de aluminiu. În fiecare an Armatura produce peste 5.000.000 de elemente de încălzire, 1.000.000 de obiecte sanitare, 3.000.000 de componente pentru instalații și 300.000 de obiecte de ceramică sanitară.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!