window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Life Care, prima companie exclusiv romaneasca care apare in paginile revistei Direct Selling News Europe

Editia europeana a revistei Direct Selling News, a publicat in cel mai recent numar al sau, povestea din spatele succesului Life Care, marcand astfel aparitia in premiera a unei companii exclusiv romanesti in cea mai prestigioasa publicatie din industria vanzarilor directe la nivel mondial.

Revista Direct Selling News Europe se distribuie in 43 de tari europene si se adreseaza managerilor/decidentilor din companiile de MLM, in scopul dezvoltarii si conducerii afacerilor lor in spiritul progresului constant. Apare de sase ori pe an si are un colectiv redactional cu o vasta experienta in domeniul network marketing.

Articolul „Living the BIO life” este rezultatul unei monitorizari indelungate din partea specialistilor Direct Selling News, care, atrasi de performantele atinse de o afacere tanara, pornita de la zero, cu, capital 100% romanesc au solicitat un interviu in exclusivitate cu unul dintre fondatorii sai, dl. Cristian Onetiu.

In cele patru pagini destinate rubricii Company Spotlight cititorii pot afla informatii despre calitatea produselor Life Care, despre viziunea companiei si despre lucrurile care diferenteaza afacerea Life Care de alte afaceri de tip network marketing.

„Aparitia companiei Life Care in revista Direct Selling News evidentiaza de departe pozitionarea ei in liga companiilor serioase, in liga companiilor stabile si de succes din Europa. O recenzie favorabila in singura revista din lume care iti ofera maximul de vizibilitate in randul tuturor celor care se ocupa cu vanzarile directe, ne face cinste, cu atat mai mult cu cat suntem prima companie din Romania care reuseste o asemenea performanta. Este evident pentru toata lumea ca Life Care este in lumina reflectoarelor pe scena Europei, insa ar fi pacat sa ne oprim aici. Visul nostru? 100.000 de oameni liberi, 100.000 de oameni sanatosi fizic si mental, 100.000 de oameni imbogatiti spiritual. Suntem abia la jumatatea drumului”. -a declarat dl. Cristian Onetiu despre insemnatatea aparitiei in paginile revistei Direct Selling News.

Articolului Living the BIO life poate fi citit in intregime la sectiunea Biroul de Presa pe pagina web a companiei Life Care www.life-care.com sau poate fi accesat in varianta electronica direct pe site-ul publicatiei Direct Selling News Europe http://eu.directsellingnews.com/index.php/site/comments/living_the_bio_life/.

Compania Life Care este promotorul unui stil de viata sanatos, ce incurajeaza consumul de produse BIO. Life Care comercializeaza cele mai apreciate branduri de produse cosmetice, detergenti si suplimente alimentare BIO din lume (branduri precum: Logona, Fitne, Sante sau Hoyer) si este detinatorul brandurilor Life Impulse, Krauter, BioHAUS sau BIOstyle.

anca.constantin@life-care.ro
http://www.life-care.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top