Federatia Romana de Sport Corporatist va invita la cel mai indragit teambuilding sportiv declarat de angajatii companiilor*-„LIGA COMPANIILOR LA BOWLING”

Competitia se va desfasura in lunile februarie si martie 2019, incepand cu data de 4 februarie. Meciurile se vor disputa la IDM Club – Splaiul Independentei. Tragerea la sorti se va transmite live pe www.corporatesport.eu

Evenimentul se adreseaza exclusiv angajatilor din companii care doresc sa participe intr-o competitie sportiva organizata la un nivel profesionist. Federatia Romana de Sport Corporatist va asigura un arbitraj profesionist, ambulanta cu personal medical de specialitate pe toata durata turneului la sala si premii in valoare de 4200 de lei pentru echipele castigatoare.

Federatia Romana de Sport Corporatist incurajaza angajatii companiilor din Romania, prin programele sportive pe care le desfasoara, sa urmeze un stil de viata sanatos. Incepand cu anul 2010, in cadrul evenimentelor organizate de noi au luat parte peste 230 de companii si aproximativ 10.000 de concurenti, toti angajati ai companiilor participante.

Participantii in cadrul competitiilor FEDERATIEI ROMANE DE SPORT CORPORATIST au dreptul de a participa la competitiile internationale organizate de EUROPEAN FEDERATION FOR COMPANY SPORT. Jocurile Europene pentru Companii – Salzburg – din vara anului 2019 vor aduna la start aproximativ 50.000 de participanti din peste 10.000 de companii.

*(peste 65% il declara o idee frumoasa pentru „sudarea” echipei)
Pentru detalii legate de inscriere: e-mail: ionut.lefter@afcr.eu