Litera va invita la lansarea cartilor Altetei Sale Regale, Principele Radu! / Bucuresti / 19 aprilie 2011

literaMarti, 19 aprilie, ora 18.00, in incinta Metropolis Center – Readers Cafe (Strada Grigore Alexandrescu, nr. 89-97), in prezenta Altetei Sale Regale, Principele Radu, Editura Litera lanseaza doua volume in limba engleza: Provisional Romania: Crown and Institutionalism si Prince Radu of Romania.

La eveniment va fi prezent Alteta Sa Regala, Principele Radu, alaturi de numeroase alte personalitati ale lumii culturale si diplomatice romanesti.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Cartea Prince Radu of Romania urmareste traiectoria vietii acestuia: copilaria lui Radu Duda, traumele si bucuriile unei adolescente traite in comunism, apoi viata de actor si radicala cotitura existentiala intrarea in familia Regala a Romaniei. In ultimii ani, cariera sa ca Reprezentant Special al Guvernului Romaniei a facut din Principele Radu un exponent al democratiei romane pe scena politica internationala.

Provisional Romania: Crown and Institutionalism porneste de la realitatea romaneasca in contextul dezvoltarii statale din ultimul secol si jumatate si arata de ce nu avem inca un stat cu institutii profesioniste, care sa lucreze complementar, in conditiile in care slujirea statului, ca institutie si suma de valori si traditii, nu se suprapune intotdeauna dinamicii politice, rigorilor democratiei sau diverselor tendinte geopolitice. Provisional Romania: Crown ans Institutionalism cuprinde articole, eseuri, declaratii si conferinte din anii 2007-2010.

info@litera.ro
http://www.litera.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top