In perioada 17 mai – 5 iunie, compania The Red Point deruleaza impreuna cu Microsoft Romania si AIESEC campania pentru implementarea platformei de comunicare Microsoft Live@Edu la Universitatea Ovidius din Constanta.

Campania, realizata si cu sprijinul organizatiei studentesti AIESEC – filiala Constanta, este un demers de eficientizare a comunicarii pentru studenti, dar si pentru profesori prin implementarea unei solutii moderne care ofera importante beneficii activitatii didactice.
Platforma Microsoft Live@Edu este o suita de aplicatii si servicii inovatoare online, incluzand Windows Live Hotmail, Microsoft Office Live Workspace si SkyDrive, care le permite studentilor si profesorilor sa colaboreze cu usurinta si sa construiasca o relatie interactiva, intotdeauna la curent cu ultimele informatii.
Live@edu permite Universitatii Ovidius din Constanta sa furnizeze aceste instrumente de comunicare intr-un mediu administrat, cu garantia ca datele utilizatorilor sunt pastrate in siguranta.
Live@edu reprezinta viziunea Microsoft pentru institutiile de invatamant de a beneficia de puterea de calcul si resursele oferite de cea de-a patra generatie in tehnologia informatiei: cloud computing. Servicile oferite prin intermediul Internet-ului vin in intampinarea nevoilor de tehnologie avansata ale studentilor, fara investitii mari, stimulandu-le inovatia, creativitatea si cunoasterea. Suita de aplicatii si servicii Live@edu ofera studentilor mai multe instrumente practice pentru viata de zi cu zi din facultate si contribuie la pregatirea studentilor pentru cariera lor viitoare a declarat Cristian Popescu – Microsoft Romania Education Lead.

Campania de comunicare se concentreaza pe sesiune si pe avantajele pe care studentii le pot cunoaste in aceasta etapa, folosind platforma Microsoft Live@Edu. Studentii vor participa la workshop-uri interactive in care v