Loteria Romana – Anunt: Cerere estimare pret sistem loteristic

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Compania Nationala Loteria Romana S.A. are in derulare un proiect ce presupune realizarea prin resurse proprii a unui nou sistem loteristic. Acest proiect implica pe de o parte dezvoltare de software, iar pe de alta parte proiectarea unei noi arhitecturi hardware. Astfel, Compania Nationala Loteria Romana S.A. intentioneaza sa achizitioneze atat terminale loteristice dedicate, cat si echipamente pentru sistemul central.

Avand in vedere intentia Companiei Nationale Loteria Romana S.A. de a achizitiona astfel de echipamente, va rugam sa ne oferiti un pret informativ, pe unitate de produs, pentru echipamentele ce vor forma Sistemul Central precum cat si pentru licentele software dar si serviciile aferente, care sunt prezentate in fisierul atasat (Configuratie_Sistem_Central).

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

In calculul pretului informativ va rugam sa tineti cont de cantitatea estimativa specificata in dreptul fiecarui produs pe care CNLR S.A. are intentia sa le achizitioneze precum si de faptul ca impreuna cu produsele de mai sus se doreste si achizitionarea licentelor, suportului si a serviciilor de instalare si configurare initiala a echipamentelor in arhitectura propusa (prezentata in fisierul atasat – Arhitectura Sistem Loteristic) si ca garantia oferita de catre producator sa fie de minim 3 ani de tip NBD (next business day) on-site, perioada in care sa se asigure si suportul tehnic pentru platforma software utilizate (platforma OS, platforma SGBD). Facem mentiunea ca acestea reprezinta o apreciere a necesitatii CNLR S.A. in prezent si poate suferi modificari in functie de determinarea necesitatii, prealabile achizitiei.

Va multumim in avans pentru sprijinul acordat si va rugam ca raspunsul dvs. sa ne parvina pe adresele de email liviu.ristoscu@loto.ro  sau bogdan.gruia@loto.ro pana in data de 05.05.2016. Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la adresele de email specificate anterior.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top