Loteria Română – Comunicat de Presa

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Stanleybet România şi Loteria Română au semnat un parteneriat în baza căruia popularele lozuri răzuibile vor fi disponibile și în agențiile brand-ului britanic.

Parteneriatul debutează cu un proiect pilot ce va implica o mare parte din agențiile de pariuri din București, urmând să fie extins și la nivel național. Pentru început, amatorii lozurilor vor putea găsi în agențiile Stanleybet două produse, SUPER 77777 și 1.000.000 LEI CASH, urmând ca, în viitor, portofoliul să fie extins.

„Este cel mai nou proiect Stanleybet în România prin care completăm mixul de produse disponibile în agențiile noastre”, a declarat Country Managerul Stanleybet, Liviu Popovici.

“Acest parteneriat reprezintă o nouă modalitate prin care Loteria Română aduce norocul mai aproape de jucători”, a declarat Directorul de Vanzari al Loteriei Române, Alexandru Croitoru.

Lozul „Super 77777”  costă doar 2 lei, iar câștigurile pornesc de la suma minimă de joc și ajung la 77.777 lei.

În același timp, pariorii își pot încerca norocul și la lozul „1.000.000 lei CASH”. Costul unui astfel de loz este de 5 lei, iar câștigul maxim  ajunge la fabuloasa sumă de 1.000.000 de lei.

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 320 de agenții, din aproape 100 de localităti, online pe www.stanleybet.ro, cât și pe dispozitivele mobile prin aplicația Stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 13 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 6 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru și Danemarca.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa

Go to Top