window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Loteria Romana lanseaza inca o editie a lozului in plic “GARGARITA NOROCOASA”

Loteria Romana lanseaza inca o editie a lozului in plic “GARGARITA NOROCOASA”

In plina primavara, Loteria Romana isi asteapta jucatorii in agentiile loto cu un nou loz in plic de sezon: “GARGARITA NOROCOASA”. Aflat la cea de-a doua emisiune, lozul “GARGARITA NOROCOASA” pe care Loteria Romana il revigoreaza cu premii mari, face primavara si mai frumoasa si poate deveni mai bogata pentru cei care isi incearca norocul cu traditionalul loz in plic. Varietatea produselor loteristice ramane o prioritate a Loteriei Romane, raspunzand astfel interesului romanilor care vin in agentiile noastre pentru cele mai sigure produse de pe piata jocurilor de noroc.

“GARGARITA NOROCOASA” costa numai 2 lei si poate fi gasita in toate agentiile loto.

“GARGARITA NOROCOASA” aduce jucatorilor inspirati 292.694 de premii in valoare totala de 1.000.000 de lei.

Jucatorii isi pot incerca norocul in aceasta primavara numai daca isi aleg singuri “GARGARITA NOROCOASA”. Pentru cei indrazneti si norocosi, Loteria Romana acorda premii tentante incepand cu posibilitatea de a mai trage inca un loz, daca vor si continuand cu premii a caror valoare poate fi de 10 lei, 50 de lei. Cele mai atractive premii au valori de 100, 500, 5.000 si 50.000 de lei.

Cele mai mari premii care pot fi castigate de jucatorii Loteriei Romane cu“GARGARITA NOROCOASA” sunt de 50.000 de lei

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top