Report Loto 6/49

“Toti romanii care-si doresc sa aiba o perspectiva reala si imediata cu privire la transparenta si siguranta jocurilor organizate de Loteria Romana, sunt asteptati in studioul Loteriei Romane in fiecare joi si duminica, sa participe alaturi de noi la tragerile loto, inclusiv la operatiunile premergatoare acestora” – Ovidiu-Iulian Portariuc, Director General al C.N. “Loteria Romana” S.A.

Loteria Romana isi reinnoieste invitatia adresata tuturor celor interesati de a participa la tragerile loto care au loc in studioul tv in fiecare saptamana, joia si duminica.

Experienta participarii, in direct, atat la tragerile loto propriu-zise cat si la operatiunile premergatoare acestora, este la indemana tuturor celor care au peste 18 ani si care se inscriu, in prealabil, la numarul de telefon 0372.137.351 (Biroul Comunicare si Protocol).

Reamintim ca tragerile loto au loc joia, incepand cu ora 17:30 si duminica, incepand cu ora 18:10, in studioul tv al Loteriei Romane din str. Reinvierii nr. 2B, sector 2, Bucuresti si sunt transmise, in direct, pe TVR1, in cadrul emisiunii „Lozul cel Mare”.