window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Luiza Zan si Jimmy Cserkesz concerteaza la Godot Cafe-Teatru / Bucuresti / 13 august 2011

Luiza Zan si Jimmy Cserkesz concerteaza la Godot Cafe-TeatruSambata 13 august, la ora 21:00, Luiza Zan canta alaturi de chitaristul Jimmy Cserkesz la Godot Cafe-Teatru. Cei doi vor interpreta piese soul, funk, blues cu influente R&B, standarde de jazz, precum si compozitii originale ale trupei Slang, intr-un concert eveniment.

Supranumita “vocea jazz-ului romanesc”, Luiza Zan este solista, compozitoare, textiera si profesoara de jazz vocal la Universitatea de Muzica din Bucuresti. Pe scena, impresioneaza prin aparitiile discrete, elegante si prin vocea calda, patrunzatoare, cu modulatii si tranzitii fluide de la un stil muzical la altul. In cei 25 de ani de cariera, a castigat numeroase premii la festivaluri nationale si internationale (Montreux Jazz Festival in 2003 si 2004, Gala Premiilor de Jazz organizata de Radiodifuziunea Romana in 2004), cantand alaturi de nume importante ale muzicii precum Rick Condit (saxofonistul Ellei Fitzgerald), Mircea Tiberian, Romeo Cosma, Ion Baciu Jr., Armen Donelian, Jurgen Bothner, Arthur Balogh, Vlaicu Golcea, Vlad Popescu, Sorin Romanescu, Electric Brother sau Dj Vasile. In 2011, alaturi de artisti din Romania si Statele Unite, a pus bazele proiectului Synergy: An Independent Romanian-American Music Experience, promovat printr-un turneu national.

Jimmy Cserkesz a urmat cursurile Conservatorului din Cluj si a studiat la Budapesta cu renumitul chitarist Babos Gyula. In 2004 a fondat trupa Slang, alaturi de Luiza Zan si alti patru muzicieni; in acelasi an, formatia a castigat Premiul I la Festivalul Cerbul de Aur de la Brasov.

Cei doi artisti se reunesc pe scena Godot Cafe-Teatru, sambata, 13 august, la ora 21:00, pentru un concert de muzica jazz, blues, soul si funk cu influente R&B, care va purta publicul intr-o lume indepartata, in care visele devin realitate. In concert vor putea fi ascultate piese ca “Sunny”, “Delilah” (Nat King Cole), “Castles Made of Sand” (Jimi Hendrix), precum si compozitii originale ale trupei Slang.

Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, imbinand fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spatiu multicultural elegant, cu atmosfera interbelica, dotat cu scena, cortina si pian. Un loc in care pur si simplu te simti bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezinta in fiecare seara spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiectii de film sau expozitii de fotografie. Din noiembrie 2010, cand si-a deschis portile, Godot a fost gazda unui numar impresionant de artisti care au sustinut spectacole si concerte cu sala plina. La Godot, cafeaua se serveste alaturi de artistii preferati, in fiecare zi, pe Str. Blanari nr. 14.

Echipa Godot

Godot Cafe-Teatru | Str. Blanari 14 | 0736 41 42 44 | 021.316.16.82 | contact@godotcafeteatru.ro | godotcafeteatru.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top