#Concert și Lansare CD | Nicolae Datcu

Concertul Orchestrei de Muzică Populară Radio, din data de 2 aprilie 2017, ora 17.00, este dedicat lui Nicolae Datcu, cunoscut și apreciat solist de muzică populară din peisajul folcloric muntenesc, care va lansa cu acest prilej un nou album.

Sub titlul Lume, lume dragă-mi eşti, îl veți aplauda la Sala Radio pe Nicolae Datcu alături de invitaţii săi, Mioara Velicu, Elisabeta Turcu, Steliana Sima, Constantin Enceanu, Cornelia şi Lupu Rednic, Gheorghița Nicolae, Valeria Arnăutu, Ion Drăgan, Doina Ghiţescu, Mihaela Gurău, Radu Lazăr, Andra Matei, Taraful Cristian Năstase, Grupul  Haiducii Vlădicii. etc. Evenimentul este prezentat de Georgel Nucă.

 Nicolae Datcu este fără îndoială unul dintre cei mai înzestrați interpreți care s-a remarcat prin repertoriul de cântece de petrecere sau cântece de lume, iar pregătirea dobândită la Şcoala de Artă și Muzică din Bucureşti şi la Universitatea de Muzică  din Bucureşti i-a fost de un real folos.

Solist profesionist angajat al prestigiosului Ansamblu Artistic Ciocârlia al M.A.I., ansamblu cu o traditie longevivă in peisajul melosului popular românesc, Nicolae Datcu a inregistrat un număr de 11 albume muzicale, care se bucură de cele mai frumoase aprecieri din partea publicului şi a specialiştilor.

 Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librăriile Cărtureşti, Humanitas, în benzinăriile OMV şi la casa de bilete a Sălii Radio. Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.