window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

LumeBuna.ro vrea sa faca 1.000.000 de persoane din lume sa zambeasca / Romania / 15 mai 2010

Campania Internationala „Un zambet pentru tine” are loc pe 15 mai!

Incurajata de succesul editiilor anterioare, LumeBuna.ro a rezervat ziua de sambata, 15 mai 2010, zambetelor sincere, cu scopul de a face peste 1.000.000 de persoane sa zambeasca. Campania va incepe la ora 14:00, iar pe parcursul unei ore se vor imparti simultan zambete tuturor persoanelor intalnite in acea dupa-amiaza. Deoarece actiunea a beneficiat de numerosi sustinatori in campaniile trecute, anul acesta se va extinde la nivel international, iar oameni din diverse colturi ale lumii vor imparti zambete incepand cu ora 14:00, ora locala.

Numarul oraselor participante insumeaza 55, dintre care 40 de orase sunt din Romania, iar restul de 15 fiind din Europa, Africa, America ori Asia. Toate acestea sunt unite de universalitatea simbolisticii zambetului, care depaseste granite culturale si mentale, reusind sa insenineze, macar pentru o clipa, ziua unui om obisnuit. Detalii suplimentare despre campanie si orase participante se gasesc pe www.lumebuna.ro .

Pentru a participa, voluntarii se vor intalni intr-un loc dinainte stabilit, avand in posesie un numar exact de hartii de mici dimensiuni, personalizate cu o fata zambitoare si mentiunea ,,Un zambet pentru tine” sau dupa caz, ,,A smile for you”. Acestea servesc la contorizarea zambetelor oferite. Este important ca aceste hartii sa nu fie tehnoredactate, pentru a mentine ideea de implicare afectiva, amintind asfel ca nu este nevoie de multe motive pentru a zambi. Micile zambete personalizate vor fi impartite alaturi de un zambet al participantilor, generand cu un efort minim, un impact mare asupra celor din jur.

,,Inca de la inceput am crezut cu tarie in faptul ca oamenii pot zambi pentru simplul fapt ca cineva le ofera un zambet si m-am implicat ca atare. Daca scopul campaniei este sa ofere cat mai multe zambete, scopul meu este sa devina cea mai mare campanie de pana in prezent. Cand afirm asta ma bizui si pe faptul ca participantii au fost foarte receptivi la mesajul meu si la ideea in sine. Un zambet poate face minuni, uneori si o zi mult mai buna!”, declara Diana Cristea, coordonator al campaniei nationale ,,Un zambet pentru tine”.

Larisa Popescu, coordonator campanie internationala, adauga: ,,Pe langa dezvoltare personala, uz de creativitate si entuziasm din partea mea, precum si a celor inscrisi din toate colturile lumii, implicarea in campania internationala ,,A smile for you” inseamna echipa de la LumeBuna si nu in ultimul rand, descoperirea de noi orase pe harta lumii si comunicarea cu acestea intr-un limbaj international: zambetul.”

Parteneri: ASJC, LEAP, VIP, ASID, BEST, ASCIG si ADVICE.

Olivia Sandu
olivia.sandu@lumebuna.ro
Coordonator PR LumeBun

Pentru mai multe detalii legate de campania „Un zambet pentru tine”, puteti contacta initiatorul campaniei, Lucian Ghinda: lucian.ghinda@lumebuna.ro, tel.0723330537, sau coordonatoarea LumeBuna, Irina Negrila: irina.negrila@lumebuna.ro, tel.0729393783.
olivia.sandu@lumebuna.ro
http://www.lumebuna.ro

2014-01-29T14:20:52+02:0014 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top