Campania Internationala „Un zambet pentru tine” are loc pe 15 mai!

Incurajata de succesul editiilor anterioare, LumeBuna.ro a rezervat ziua de sambata, 15 mai 2010, zambetelor sincere, cu scopul de a face peste 1.000.000 de persoane sa zambeasca. Campania va incepe la ora 14:00, iar pe parcursul unei ore se vor imparti simultan zambete tuturor persoanelor intalnite in acea dupa-amiaza. Deoarece actiunea a beneficiat de numerosi sustinatori in campaniile trecute, anul acesta se va extinde la nivel international, iar oameni din diverse colturi ale lumii vor imparti zambete incepand cu ora 14:00, ora locala.

Numarul oraselor participante insumeaza 55, dintre care 40 de orase sunt din Romania, iar restul de 15 fiind din Europa, Africa, America ori Asia. Toate acestea sunt unite de universalitatea simbolisticii zambetului, care depaseste granite culturale si mentale, reusind sa insenineze, macar pentru o clipa, ziua unui om obisnuit. Detalii suplimentare despre campanie si orase participante se gasesc pe www.lumebuna.ro .

Pentru a participa, voluntarii se vor intalni intr-un loc dinainte stabilit, avand in posesie un numar exact de hartii de mici dimensiuni, personalizate cu o fata zambitoare si mentiunea ,,Un zambet pentru tine” sau dupa caz, ,,A smile for you”. Acestea servesc la contorizarea zambetelor oferite. Este important ca