Paramount Channel te invită să te bucuri în serile de luni de vizionări de filme clasice pe terasa DESCHIS Gastrobar. Pentru al doilea an consecutiv, în fiecare seară de luni, în perioada 2 iulie – 20 august, Paramount Channel va proiecta gratuit lungmetraje celebre pe terasă, începând cu ora 21:00.

Toate filmele te vor purta cu gândul în destinații de vacanță ideale precum: Roma, New York, Verona sau Los Angeles. Luni, 2 iulie, de la ora 21:00, cei prezenți au avut șansa de a viziona celebrul film Vacanță la Roma, simțindu-se mai aproape de atmosfera romantică și imaginându-se traversând Roma pe o Vespa alături de Audrey Hepburn, premiată cu Oscar pentru cea mai bună actriță în rolul din acest film, și Gregory Peck. Pe lângă film, aceștia s-au putut bucura de surprizele pregătite de Paramount Channel la fața locului.

Pe 9 iulie, simpaticul Jim Carrey te așteaptă să îl urmărești în sci-fi-ul The Truman Show, pe 16 iulie gândește-te cum a doua zi ai putea lua micul dejun la New York, după ce te vei uita la Mic dejun la Tiffany, iar în următoarele săptămâni, imaginează-te detectivul din Chinatown sau îmbrățișează-ți persoana iubită în timp ce vizionezi Love Story sau Romeo și Julieta.

Seria de filme Paramount Channel găzduite de DESCHIS Gastrobar în lunile iulie și august se va încheia cu clasicul Sabrina, luni, 20 august, de la ora 21:00.

Această serie de vizionări, care constituie primul eveniment al canalului TV în România, a fost lansată în 2017 și s-a bucurat de un mare succes, publicul având ocazia să vizioneze Misiune Imposibilă, 48 de ore, Forrest Gump, și alte filme celebre.

Programul complet de filme:

Vacanță la Roma– 2 iulie, ora 21:00

The Truman Show – 9 iulie, ora 21:00

Mic dejun la Tiffany– 16 iulie, ora 21:00

Cartierul Chinezesc – 23 iulie, ora 21:00

Love Story – 30 iulie, ora 21:00

Romeo și Julieta – 6 august, ora 21:00

Avionul buclucaș – 13 august, ora 21:00

Sabrina – 20 august, ora 21:00