window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Macon alege SeniorERP ca solutie de viitor

Macon, jucator important in piata materialelor de constructii, alege SeniorERP pentru cresterea competitivitatii intr-o piata foarte aglomerata. Pentru o mai buna monitorizare si controlare a operatiunilor pe care le desfasoara, Macon va implementa si SeniorVisualBI, dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor.

Macon aduce un aport considerabil in industria materialelor de constructii prin calitatea produselor si a serviciilor oferite. Parteneriatul cu mari firme de profil, nationale si internationale, precum Lafarge, Holcim, Baumit, Velux, Ceresit,Woodcote si nu numai, ii ofera companiei un portofoliu de produse atractiv.

Cu sase puncte de lucru, parc auto propriu si mai multe canale de vanzare, nevoia de a gestiona si de a eficientiza permanent activitatile de productie, distributie si retail joaca un rol important in dezvoltarea Macon. Compania a considerat necesara inlocuirea vechiului sistem informatic de gestiune a activitatilor cu un ERP performant, care sa ofere companiei un plus de flexibilitate, scalabilitate si viteza decizionala pentru implementarea unei noi strategii pe termen lung.
Pornind de la intentia noastra de a fi mereu inaintea concurentei si in urma unei riguroase selectii, am decis sa implementam SeniorERP, probabil cea mai buna solutie pe care o poate adopta o companie romaneasca orientata spre viitor. Dl. Radu Gherghel, Director Vanzari Macon Bistrita

Cresterea productivitatii angajatilor, organizarea mai buna a fluxurilor de lucru, imbunatatirea continua a indicatorilor de eficienta a livrarilor sunt doar cateva dintre aspectele prin care sistemul va contribui la atingerea obiectivelor companiei.
Prin implementarea SeniorVisualBI, analize manageriale complexe, cu indicatori specifici industriei, vor fi configurate rapid, fara costuri suplimentare sau resurse umane dedicate. Astfel, mangerii isi vor aloca timp pentru analiza si decizional, bucurandu-se in acelasi timp de un sistem extrem de usor de utilizat si de transparenta costurilor cu acesta.

Macon a decis implementarea SeniorERP atat pentru a beneficia de o platforma tehnologica de ultima generatie, cat si pentru profesionalismul furnizorului de software, care va deveni un partener important pentru dezvoltarea companiei.

Oferta Senior Software vine cu multiple garantii pentru un parteneriat stabil, productiv: servicii de calitate, know-how specific industriei si o platforma de ultima generatie scalabila, flexibila, competitiva. Aceste atuuri le punem la dispozitia managerilor, pentru ca afacerile coordonate de ei sa devina mai competitive, mai stabile. Dl. Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

Pentru detalii despre SeniorERP si companiile care au implementat SeniorERP, vizitati www.seniorERP.ro

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie, productie, servicii, retail.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online, SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .
Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
UPS Romania, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia, Avico International etc.

Tel: +4021 310 7481
Fax: +4021 310 7483

Str.Mihail Sebastian 130
Sector 5, Bucuresti
pr@seniorsoftware.ro
http://www.seniorERP.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top