window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Macro Development sarbatoreste 2 ani de la rebranduire

Macro Development, agentie de promovare si publicitate online, sarbatoreste astazi, 10 octombrie 2011, doi ani de la rebranduire.

In cei doi ani de cand compania si-a redefinit strategia, s-au dezvoltat noi departamente, echipa s-a marit considerabil iar portofoliul a devenit mai stufos. Proiecte indraznete, munca multa, responsabilitati si colaborari remarcabile reprezinta elementele care au contribuit la evolutia pe care Macro Development avut-o pe piata online din Romania.

Mereu la curent cu cele mai inovative strategii si tehnici de marketing, pentru Macro Development 2011 a debutat cu inaugurarea unui departament de Social Media iar pe parcursul anului a mai fost lansat serviciul de Email Marketing.

Clientii Macro Development beneficiaza de consultanta si pachete complete de promovare online iar rezultatele sunt mereu spectaculoase.

Sover, Black Lamb, The Brick, City Dent, Ciao.ro, AdnetTV, Parker, Helios PLS, Bobonete.ro, Calendarulcureselor.ro, Bicicleteelectrice.ro. sunt doar cativa din sirul clientilor incantati de colaborarea cu Macro Development.

Extra Info:

Misiunea Macro Development este sa transforme orice afacere intr-una de succes, indiferent de domeniul de activitate. Fiecare client beneficiaza de consultanta si de o strategie care combina cele mai adecvate instrumente online pentru a da valoare business-ului.

Viziunea Macro Development se concentreaza intr-o singura directie: aceea de a fi lider pe piata de servicii de promovare online.

Persoana de contact: Radu Andarachi

www.macrodevelopment.ro

office@macrodevelopment.ro

021 568 15 72

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top