window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Radu Beligan si-a dedicat o viata intreaga publicului, artei, frumosului, punand bazele, construind si mai apoi facand sa straluceasca o cariera demna de scenografia unui film de Oscar.

Pentru ca insa viata bate filmul, maestrul daruieste ceva mult mai palpabil si interesant decat un film Confesiuni despre viata si arta. Spectacolul se constituie intr-o reprezentatie deosebita al carui unic protagonist este chiar Radu Beligan si in cadrul caruia isi deschide sufletul, impartaseste din experienta-i vasta si marturiseste opiniile sale privind viata (actorului de teatru in special) din acest moment comparativ cu practicile din urma cu zeci de ani.
Premiera reprezentatiei a avut loc in urma cu aproximativ doi ani in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti organizat de Agentia Vreau Bilet, de atunci maestrul continuand cu un succes fulminant sirul reprezentatiilor in tara. Reactia publicului si prezenta numeroasa a acestuia in salile de spectacol l-au facut pe maestru sa revina de fiecare data cu aceeasi placere cu care si-a inchinat toata viata treatrului si cinematografiei romanesti.
Va anuntam insa ca pe 9 iunie 2010, la Palatul National al Copiilor, va avea loc ultima reprezentatie a Confesiunilor din stagiunea 2009-2010, spectacol ce se doreste a fi reluat din toamna.
Pe cei nu si-au cumparat inca bilet ii invitam sa se grabeasca la magazinele Vreau Bilet din Unirea Shopping Center, et. 2, Carrefour Feeria (Baneasa Shopping City), Pasajul Universitatii Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor sau sa acceseze www.vreaubilet.ro pentru rezervari si mai multe informatii. Pretul biletelor este de 60 de Lei.

Simona Dragulescu
PR Specialist
Vreau Bilet
simona.dragulescu@vreaubilet.ro
http://vreaubilet.ro

Go to Top