window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Tudor Gheorghe

Aflat in plin turneu cu spectacolul Al 5-lea anotimp, Tudor Gheorghe a poposit pentru un concert special la Chisinau unde a evoluat alaturi de Orchestra si Corul Radioteleviziunii Moldova. Si daca artistul este cel care de obicei face surprize cat se poate de placute publicului prin maiestria reprezentatiilor sale, iata ca de aceasta data el a fost cel pus in fata unei surprise de proportii. Astfel, dupa ce anul trecut a primit Distinctia Ordinul Republicii Moldova, in urma cu cateva zile i-a fost acordat titlul de Cetatean de Onoare, chiar in timpul spectacolului sustinut in capitala moldoveana.

Prin urmare, in urma consultarii chiar in sala de spectacol cu membrii Consiliului Local Chisinau, Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului, a intrerupt reprezentatia maestrului si a urcat pe scena pentru a-i oferi aceasta distinctie deosebita. Dumnealui a dezvaluit ca decizia fusese luata chiar in urma cu cateva minute si a declarat ca este onorat sa faca public anuntul de conferire a titlului de Cetatean de Onoare intr-o atmosfera de spectacol. Totodata, fiind o hotarare luata pe moment, primarul a adaugat ca insemnele si onorurile care decurg din detinerea acestui titlu vor fi oferite la urmatoarea sosire a maestrului la Chisinau, mai exact in toamna, cu ocazia spectacolului dedicat poetului Grigore Vieru.

De fiecare data cand maestrul a fost invitat la Chisinau, publicul l-a primit cu caldura si entuziasm. Titlul de Cetatean de Onoare ce i-a fost acordat lui Tudor Gheorghe saptamana trecuta reflecta extrem de bine pretuirea si consideratia cetatenilor din Chisinau pentru activitatea sa, marturiseste Pepino Popescu, managerul artistului si organizatorul spectacolului.

In privinta spectacolului Al 5-lea anotimp, dorim sa va anuntam ca maestrul va incheia la Bucuresti pe 10 mai seria concertelor pe care le sustine in prezent in intreaga tara. Turneul a fost primit extraordinar de publicul roman, chiar neasteptat: Turneul face parte din succesele mele de nebanuit. Ma aSteptam ca spectacolul sa fie primit cu caldura, dar este primit cu arSita a marturisit maestrul Tudor Gheorghe.

Pentru ca este ultima reprezentatie, va invitam sa va achizitionati din timp biletele pentru spectacolul din data de 10 mai de la Sala Palatului, bilete putand fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria Baneasa Shopping City, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 40 si 140 de Lei, in functie de categoria de loc.

Simona Dragulescu
simona.dragulescu@vreaubilet.ro
www.vreaubilet.ro

Go to Top