Mai multă siguranță în familia ta cu Arctic

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/Mai multă siguranță în familia ta cu Arctic

Mai multă siguranță în familia ta cu ArcticSiguranța ta și a celor dragi trebuie să fie prima ta prioritate. De multe ori lucrurile mici, de zi cu zi, pe care le ignori sau la care nici nu te gândești, reprezintă poate cele mai importante măsuri de precauție pentru familia ta.

Tocmai de aceea, așa cum te-a obișnuit, Arctic are întotdeauna grijă de nevoile tale și ale familiei tale. Astfel, îți propune aragazele cu dispozitiv de reglare a presiunii gazului, care garantează funcționarea optimă a aparatului electrocasnic pentru performanțe superioare în prepararea mâncărurilor.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Regulatorul de gaz, dispozitivul care menține constantă presiunea gazului natural, eliminând variațiile de presiune, este oferit gratuit la achiziționarea oricărui model de aragaz din gama Arctic. Tot ce trebuie să faci, după ce ai cumpărat modelul tău preferat de aragaz Arctic, este să suni la Call Center Arctic Expert Line, pentru a solicita dispozitivul. În plus, cu ajutorul echipei de specialiști ai Service-ului Arctic, ai posibilitatea ca în maximum 3 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii tale, să beneficiezi atât de instalarea dispozitivului, cât și de verificarea și calibrarea autorizată a presiunii gazului, la un preț competitiv.

Pe lângă toate acestea, pentru că îți place să economisești fără eforturi, dispozitivul de reglare a presiunii gazului te ajută și în această privință, prin reducerea consumului de gaze naturale, prevenirea deteriorării vaselor pentru gătit și prelungirea duratei de viață a aragazului tău. În plus, tu obții performanțe superioare în prepararea mâncărurilor și beneficiezi de siguranță deplină în utilizarea aparatului electrocasnic.

Oferta este disponibilă pentru toată gama de aragaze Arctic și este valabilă până la data de 31 decembrie 2013 în toate magazinele partenere din țară.

Detalii complete pe www.arctic.ro/regulatorgaz

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-11-27T10:18:52+02:0027 noiembrie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |
Go to Top