Mai sunt doar 3 zile până la prima Ruletă Rusească de muzică techno din lume!

Sâmbăta aceasta, București va fi gazda primei rulete rusești cu muzică techno din lume, eveniment la care vor participa DJ-i precum Umek, Prok & Fitch, David Keno, Adrian Hour sau David Herrero. Astfel, data de 23 septembrie 2017 va intra în istoria evenimentelor muzicale din lume ca ziua în care capitala României a adus în fața publicului de la Arenele Romane un concept inedit: Russian Roulette.

Sub deviza „Let`s spin the world of sound”, Russian Roulette dă o nouă formă distracției, prin modul inedit în care se desfășoară întregul show. Cei cinci DJ vor avea propria scenă iar ordinea în care vor mixa va fi stabilită chiar de public. Mai exact, cu ajutorul unui buton amplasat în mijlocul locației, cei prezenți vor decide cum se va desfășura întreaga seară – de unde și asemănarea cu jocul de ruletă rusească.

Suntem entuziasmați că am reușit să organizăm un eveniment unic în lume chiar aici, în București. Este pentru prima oară când un astfel de spectacol implică direct participanții în desfășurarea show-ului și abia așteptăm să vedem rezultatul. Russian Roulette va fi cu siguranță o experiență inegalabilă pentru publicul iubitor de muzică electronica”, a declarat Gabriel Totu, event manager Russian Roulette.

Prima ediție a Russian Roulette va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, la Arenele Romane, începând cu ora 20.00 și va avea ca invitați cinci DJi internaționali cunoscuți pentru show-urile lor din Ibiza și din cluburile & festivaluri de muzică electro din SUA, Japonia, Mexic, Brazilia și Canada.

Biletele pentru Russian Roulette pot fi achiziționate din rețelele iaBilet.ro și Eventim. Mai multe detalii despre primul eveniment de tip Ruleta Rusească muzicală din lume puteți găsi pe site-ul www.russianroulette.ro.