window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSAcumen Integrat anunta organizarea Conferintei Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012. Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in perioada 26-28 septembrie 2012, la Hotel Intercontinental.

Evenimentul cuprinde doua zile de conferinta (26 si 27 septembrie) si un workshop alcatuit dintr-o simulare (28 septembrie) a administrarii unei unitati spitalicesti.

In contextul in care sistemul medical din Romania este in proces de aliniere la standardele internationale si la normele europene, conferinta va reuni practicieni, medici si manageri din institutiile medicale din Romania, interesati de managementul medical in sectorul public si privat, in scopul promovarii bunelor practici in administrarea serviciilor de sanatate.

Pe parcursul celor doua zile de conferinta, vor fi prezenti experti romani din organizatii precum:

Clinica Anima, Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, Delta Hospital, Gral Medical, Info Sanatate, Spitalul Pelican, Spitalul Sf. Constantin, Medo Medical Center, Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Life Dental Care.

Conferinta va fi deschisa de dl. dr. Sorin Oprescu, primar general al Municipiului Bucuresti.

Acestia vor prezenta bune practici pe baza unor studii de caz, detaliate in cadrul a trei module:

  • Organizarea si acreditarea institutiilor medicale – instituirea unui management performant;
  • Managementul proceselor institutiilor medicale – asigurarea calitatii serviciilor prestate;
  • Fidelizarea personalului medical si cresterea satisfactiei pacientilor prin intermediul serviciilor oferite.

Cosmin Chindris, manager de proiect in cadrul Acumen Integrat, considera ca „Acest eveniment aduce in prim-plan patru perspective asupra managementului din institutiile medicale din Romania. Va fi prezentata perspectiva institutiilor private de sanatate, a spitalelor publice, a evaluatorilor din comisia de acreditare CONAS si perspectiva consultantilor din acest sector. Prin aceasta initiativa, dorim sa contribuim la cresterea nivelului de expertiza in cadrul institutiilor medicale din Romania, prin diseminarea de bune practici privind managementul performantei in sectorul medical.”

Cu ocazia Conferintei Management Performant in Institutiile Medicale din Romania, Acumen Integrat organizeaza, in  28 septembrie, in premiera pentru Romania, simularea Friday Night at the ER.  Prin acest joc de societate (board game) este simulate atat administrarea unui spital, cat si optimizarea resurselor si a performantei serviciilor din departamentele: Urgenta, Chirurgie, Terapie Intensiva si asistenta medicala.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati pagina oficiala a Conferintei: www.medical.kpis.ro

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Manager de proiect

Cosmin Dumitru Chindris

Tel.: +40 740 963 912

Email: Cosmin.Chindris@acumen.ro

Web: www.acumenintegrat.ro

Marketing

Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare

Tel.: +40 264 414 360 / +40 726 268 669

Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro

Web: www.acumenintegrat.ro

Go to Top