window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Managementul performantei in Call Center: Indicatori de performanta, Scorecard si Dashboard: start inscrieri

  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Cursul este structurat ca un program interactiv si urmareste ca participantii sa inteleaga atat cadrul general de management si masurare a performantei, cat si dezvoltarea unui sistem de management al performantei in call center prin crearea unui catalog de KPIs pentru call center, dezvoltarea unui dashboard si generarea de solutii pentru optimizarea performantei in call center.

Tema cursului a fost determinata de interesul in crestere pentru managementul performantei in call center, condus de dorinta de a gasi un echilibru intre atingerea rezultatelor organizatiei, contributia fiecarui angajat si mediul de lucru. Utilizarea KPIs in call center are o traditie lunga, ceea ce face ca aceasta industrie sa fie una dintre cele mai mature in ceea ce priveste masurarea performantei. Datorita combinatiei unice de oameni, procese si tehnologii, call centerele ofera un mediu ideal de utilizare a indicatorilor de performanta.

Cursul se bazeaza pe invatarea prin exemple, analiza unor studii de caz pentru a ajuta participantii sa inteleaga si sa foloseasca corect un sistem de management al performantei. Agenda cursului este impartita in 4 module si acopera subiecte precum:
• Managementul performantei la nivel strategic, operational si individual
• Instrumente folosite pentru managementul performantei in call center
• Arhitectura sistemului de management al performantei in call center – componente si corelatii
• Catalog KPIs pentru call center
• Scorecard si Dashboard call center

Inscrierile se realizeaza pana pe 4 aprilie. Pentru cei care se inscriu pana pe data de 24 martie (inclusiv) este disponibil un pret de tip early bird. Pentru cei care participa impreuna cu un coleg, este disponibil un pret cu 24% redus.

Organizatorii asigura: suport de curs, diploma de participare, pranz, pauze de cafea, acces la continutul premium IndicatoridePerformanta.ro, Raportul Top 25 KPIs pentru Call Center in 2010.

Accesati pagina cursului pentru mai multe detalii: http://bit.ly/1iTU9EZ

Go to Top