Pe masura ce efectele declinului economic devin mai acute, companiile au nevoie de mijloace prin care sa faca fata provocarilor si sa creasca performanta proiectelor cu mai putine resurse, atat materiale cat si umane. Prin Management de Proiect, companiile pot nu doar sa faca fata crizei economice, dar si sa implementeze programe de reorganizare si reorientare strategica, in functie de noile conditii pe piata.

Indiferent de anvergura si complexitatea proiectelor, managementul acestora necesita cunostinte specializate, tehnici si unelte adaptate caracteristicilor speciale ale activitatilor de tip proiect. Prin intermediul trainingului introductiv “Managementul Proiectelor de Succes”, puteti dobandi nu doar cunostintele si aptitudinile necesare unui Manager de Proiect, dar puteti obtine si atestarea recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, cursul fiind acreditat CNFPA conform cod COR 241919  –  “Manager de Proiect”.

“Managementul Proiectelor de Succes” este un program de instruire orientat catre practica, imbinand armonios prezentarea conceptelor cu implementarea acestora prin exercitii aplicative si studii de caz. Pe parcursul cursului participantii vor avea ocazia sa parcurga toate etapele necesare pentru aplicarea eficace a managementului oricarui tip de proiect.

Cursul va avea loc la sediul TenSte