window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Managementul proiectelor sfideaza criza! / Bucuresti / 26 mai 2010

Asociatia profesionala PMI Romania Chapter si Microsoft lanseaza o invitatie inedita, catre toate persoanele interesate, de a participa la prima editie a unui eveniment de anvergura, intitulat sugestiv PM Day.
Acesta va avea loc in data de 26 Mai 2010, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, (Piata Montreal, nr.10, Bucuresti).

Cele doua organizatii au ales aceasta modalitate pentru a demonstra eficienta managementului de proiect, in vremuri de criza, atunci cand metodologia si tehnologia se intalnesc pentru maximiza performanta organizationala. Pe parcursul zilei, specialisti din domeniu, recunoscuti la nivel international, vor sustine prezentari pe diverse teme de actualitate, cu scopul declarat de a imbunatati perceptia mediului de afaceri asupra managementului de proiect pe de-o parte, iar pe de alta, de a aduce laolalta oameni cu interese comune care pot interactiona si afla lucruri utile, noi.

Cu aceasta ocazie, PMI Romania va lansa in mod oficial Ghidul cunostintelor in managementul proiectelor, care reprezinta traducerea in limba romana a PMBOK Guide 4th Edition. Pregatirea acestei versiuni a celui mai important standard de management de proiect a necesitat un efort sustinut, avand in vedere dificultatea de adaptare lingvistica a termenilor specifici, dar si o provocare pentru membrii asociatiei, care au dat dovada de solidaritate si profesionalism inca o data, implicandu-se ca voluntari in aceasta initiativa.
Cartea se adreseaza in mod special comunitatii extinse de manageri de proiect care activeaza fie in domeniul privat, fie in cel public si doresc sa-si aprofundeze cunostintele sau sa obtina prestigioasa certificare PMP. Costul sau este de 120 lei, insa, in cadrul conferintei PM Day Romania 2010, ea va putea fi achizitionata la un pret special, 60 lei, in urma unei comenzi inaintate pe e-mail Board-ului (board@pmi.ro).

Pentru detalii suplimentare despre eveniment, inscriere, speakeri si prezentari, va recomandam sa vizitati site-ul www.pmday.pmi.ro.

Cu aproximativ 500,000 de membri si detinatori de certificari in peste 185 de tari, Project Management Institute este liderul mondial al asociatiilor profesionale din domeniul managementului de proiect. De aproape 40 de ani, PMI pledeaza pentru ideea conform careia managementul de proiect/program/portofoliu poate imbunatati si accelera schimbarea organizationala prin inovare, cresterea performantei si consolidarea avantajului competitiv.

PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) este o organizatie, care, de la infiintarea sa in 2002, a avut o crestere continua, membrii sai fiind sute de manageri de proiect ce reprezinta companii din toate domeniile de activitate.

Laura Valciu
Director at Large Communication & Advertising
laura.valciu@pmi.ro
http://www.pmi.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top