window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

MANAGEMENTUL TIMPULUI SI AL PRIORITATILOR / Bucuresti / 17-18 Septembrie 2010

In cadrul profesional, ti se cere sa faci mai mult cu mai putin efort si cu o viteza mai mare decit pina acum? Intr-un efort de a obtine profit, ti se solicita ca activitatea sa fie realizata cu mai putine resurse ca de obicei? Ai sentimentul ca timpul trece mai repede ca niciodata si permanent problemele care iti solicita atentia sunt in crestere?

Daca toate aceste intrebari iti suna familiar atunci ai nevoie de solutiile noi abordate de cursul MANAGEMENTUL TIMPULUI SI AL PRIORITATILOR, de tehnicile care te ajuta sa eviti risipa de timp, de metodele de gestionare a prioritatilor, de organizare a activitatilor si cum sa executi fara intarziere sarcinile. Fii stapanul timpului tau!

Tematica cursului cuprinde 6 sectiuni si 3 studii de caz, programul avand la baza invatarea experientiala cu aplicabilitate directa in activitatea curenta.
Sectiunea 1: Cum am ajuns in aceast criza de timp?
Sectiunea 2: Identificare si Analiza
Sectiunea 3: Trei in Cinci: 3 Tehnici de Management al Timpului in 5 Pasi
Sectiunea 4: Planul pentru a doua zi
Sectiunea 5: Scapa de intreruperi!
Sectiunea 6: Dincolo de cei 12 pasi

Detalii privind curricula de curs pe www.exelo.ro.

Beneficiile participarii la curs:
Experimentezi mai putin stress, te bucuri de munca si traiesti mai mult, simti ca ai controlul propriei vieti pentru ca responsabilitatea pentru TIMPUL TAU este a TA. Vei invata
– cum sa identifici modul de organizare a timpului;
– cum sa descoperi prioritatile reale;
– cum sa prioritizezi sarcinile in functie de IMPORTANT si URGENT;
– cum sa iti setezi obiectivele pentru aceste prioritati;
– cum sa urmaresti progresul personal in gestionarea propriului timp si in selectarea prioritatilor;
– sa iti dezvolti un Time Management eficient in relatia cu ceilalti.

Cui se adreseaza?
Manageri, coordonatori de echipe, lideri de echip, manageri de program si non-manageri, tuturor celor care doresc sa-si creasca productivitatea personal.

Trainer: Irina Dogaru, cu o experienta de peste 10 ani in instruirea adultilor, este Trainer Cetificat Global Knowledge USA, Trainer 360 Solutions USA, Consultant Human Synergistics USA, Formator autorizat CNFPA.
Perioada: 17-18 Septembrie 2010, orele 9.00 16.30
Locatie: Hotel Caro, Bucuresti
Taxa de participare*): 300 euro + TVA/participant si include suportul de curs, participarea la curs si pauzele de cafea, pranz. Pentru inregistrare accesati www.exelo.ro.
*) Pentru inscrieri si plata taxa participare pana la data de 2 Septembrie 2010 se acorda un discount de 10%.

Informatii suplimentare la tel: 0729.700.768 / 0722.642.301 / www.exelo.ro.

EXELO este partener Global Knowledge in Romania. Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale, instruind anual peste 300.000 de persoane la nivel international. Compania este prezenta in 25 de tari pe 5 continente, in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.
contact@exelo.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top