window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Managing the Manager’s Agenda – singurul eveniment care vizeaza importanta asistent managerului in dezvoltarea companiei / Bucuresti / 18 iunie 2010

Urmare a solicitarilor primite dupa seminariile din 2008 si 2009, WTC Bucureti lanseaza editia a IV a Managing the Managers Agenda, aceasta urmand sa aiba loc in 18 iunie 2010 la sala Seoul din Centrul de Conferinte.

Odata cu schimbarile globale generate de recesiunea economica, asistam la numeroase transformari la nivelul pietei fortei de munca. Profesiunea de secretara este, poate, una dintre meseriile care a cunoscut transformari semnificative.

Asa cum spunea si Prof. Mircea Malita uneori ,,e mai usor sa gasesti un expert sau un strateg decat o secretara buna si aceasta pentru ca eficienta activittii de secretariat implica atat competente strategice cat si expertize in domenii din cele mai diverse, de la activitatea specifica a companiei/ institutiei in care activeaza asistent managerul, la discipline conexe precum: cultura companiei, comunicarea de brand, marketingul, resursele umane, etc.

Motivul acestor schimbri este generat in primul rand de aparitia noilor tehnologii informationale si comunicationale ce, pe de o parte ,,secretarizeaza in mod eficient o parte din activitatea managerului, iar pe de alt parte, prin accesul la informatii si aportul
la actul decizional, face ca activitatea secretariatului sa capete o conotatie manageriala.

In consecinta, in actualul context socio-economic, este clar ca succesul profesional poate fi asigurat sau maximizat numai prin dezvoltarea profesionala continua si adecvata.

In acest sens, WTC Bucureti si Think Creative propun editia a IV-a a seminarului interactiv privind importanta asistent managerului in dezvoltarea companiei in data de 18 iunie 2010 in vederea completrii bagajului de cunostiinte cu competente de tip strategic si managerial ce schimba profilul traditional al secretarei (asistent managerului).

Introducrerea unor notiuni si competente din domenii conexe precum: teoria comunicarii, relatiile publice, brandingul, publicitatea, marketingul, managementul de proiect, managementul timpului, managementul resurselor umane, au ca scop definirea unui nou profil al asistent managerului in concordat cu nevoile economiei globale, in noul context al adaptarii noastre la cerintele Uniunii Europene.

Participantii vor primi certificate de atestare a prezentei la seminar.

Termen limita de inscriere luni 24 mai 2010 ora 12, in limita a 30 de locuri.

Locatia : World Trade Center Bucuresti, Centrul de Conferinte, sala Seoul

Contact : Nicoleta Manu, Coordonator Eveniment

Tel :021.202.44.54
nicoleta.manu@wtcb.ro

2014-01-29T14:07:14+02:0006 mai 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top