Pentru ca temperaturile ridicate să fie cât mai ușor de suportat, VELUX România le recomandă celor care locuiesc în mansardă accesoriile necesare ferestrelor de mansardă, pentru confort termic maxim în zilele călduroase. Astfel, cu ajutorul rulourilor exterioare parasolare sau al roletelor exterioare, încăperea rămâne răcoroasă, fiind protejată eficient împotriva căldurii.

 Parasolarul VELUX reduce temperatura din interior cu până la 5o C

Ruloul exterior parasolar este soluția VELUX care împiedică o mare parte a razelor solare să pătrundă în mansardă și să încălzească interiorul pe parcursul unei zile călduroase de vară. Astfel, cu ajutorul acestui produs, poți reduce temperatura din încăpere cu până la 5o C și te poți bucura de un climat interior confortabil. Realizat din material tip plasă, rezistent și potrivit pentru expunerea îndelungată la intemperii, parasolarul are o durată de viață de până la 10 ani. În plus, oferă o protecție suplimentară împotriva spargerii sticlei în caz de grindină și, în același timp, nu obstrucționează aportul de lumină naturală și nici priveliștea împrejurimilor.

Deși parasolarul se montează ușor pe exteriorul ferestrei de mansardă, el se operează foarte ușor din interior. În plus, nu necesită o întreținere specială pe parcursul anului, fiind ușor de rulat în perioadele când nu mai este nevoie să fie utilizat.

Roleta exterioră pentru protecție împotriva căldurii și intemperiilor

Un produs ideal în orice anotimp, roleta exterioară VELUX este un alt produs care protejează locuința. Vara, roleta este un adevărat scut împotriva căldurii solare, reducând căldura cu până la 94%, iar iarna împotriva frigului, menținând confortul termic în interior.

În plus, aceasta permite și controlul total al luminii, asigurând intimitate și o atmosferă optimă și plăcută. Datorită structurii sale tip sandviș și materialului din care este realizată (aluminiu umplut cu spumă poliuretanică), roleta exterioară este perfectă pentru orice perioadă a anului, fiind rezistentă intemperiilor și condițiilor climaterice schimbătoare, diminuând zgomotele, protejând împotriva intrărilor prin efracție și având totodată un design elegant care se integrează perfect în acoperiș.

Rulourile exterioare parasolare și roletele exterioare VELUX sunt disponibile la distribuitorii din toată țara și pe www.veluxshop.ro, magazinul oficial VELUX, unde livrarea este gratuită.

 Despre VELUX România

 De 21 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX România aduce lumina și aerul proaspăt și în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constat în cauze sociale și în viața comunității brașovene.

Pentru mai multe informații accesați www.velux.ro și Facebook VELUX România.