window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Maratonul Revelionului la Opera Nationala Bucuresti - foto Andrei Popovici

La Opera Nationala Bucuresti, startul evenimentului s-a dat la ora 18.00 cu celebra opereta compusa de Johann Strauss-fiul, “Liliacul”, o productie (scenografie si regie) a teatrului liric londonez Royal Opera House (Covent Garden), spectacolul desfasurandu-se in aplauzele a 960 de spectatori.

Pe langa reprezentatia de exceptie si atmosfera de sarbatoare, spectatorii au avut parte si de o tombola cu surprize. In urma extragerii s-au acordat 19 premii: cinci premii voucher Diverta – in valoare de 200 de lei; trei premii voucher Sephora – in valoare de 200, 300 respectiv 500 de lei; cateva alte premii voucher Kaya (pachete de infrumusetare).
Cele mai asteptate insa au fost cele 3 excursii pentru doua persoane la Salzburg.

Dintre cei 960 de spectatori care s-au bucurat de spectacolul “Liliacul”, 360 de persoane au ales sa isi petreaca noaptea de Revelion la ONB. Asadar, au urmat cina festiva (meniul fiind compus din specialitati romanesti si frantuzesti), foc de artificii, concurs de dans si alte surprize.

Printre surprizele care au generat bucuria si aplauzele participantilor se numara: o plimbare romantica cu limuzina prin Bucuresti, premiu de care s-au bucurat 10 persoane, iar in urma concursului de dans, cinci cupluri au primit cate o invitatie dubla la unul dintre spectacolele lunii ianuarie.

Biletele la spectacolul “Liliacul” s-au epuizat cu o saptamana inainte de eveniment.

2014-04-21T17:30:48+03:0005 ianuarie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|
Go to Top