window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Sambata, 3 decembrie, se pun in vanzare biletele pentru pachetul complet (cina, tombola si bilet spectacol) pentru Maratonul Revelionului la Opera Nationala Bucuresti®.

In anul 2005, Opera Nationala Bucuresti a oferit pentru prima oara publicului sansa de a petrece momentul unic al noptii dintre ani in sala si in foaierul teatrului liric.  In 2011, pentru al saselea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seara speciala, imbinand muzica clasica, o reprezentatie artistica de calitate, o distributie de exceptie, urmate – pentru cei care aleg sa isi petreaca noaptea de Revelion la ONB – de cina festiva, tombola, foc de artificii si alte surprize. Spectacolul va incepe la ora 18.00.

Intregul eveniment este reunit sub titlul „Maratonul Revelionului la Opera Nationala Bucuresti®”, devenit in noiembrie 2010 marca inregistrata.

Spectacolul propus in acest an publicului este celebra opereta compusa de Johann Strauss – fiul, “Liliacul”, o productie (scenografie si regie) a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden).

Din distributie vor face parte artistii:  Marian Pop (artist invitat), Crina Zancu, Petre Burca (artist invitat), Antonela Barnat, Lucian Corchis, Daniel Filipescu, Vasile Chisiu, Veronica Anusca (debut), Valentina Tudose (debut).

Baritonul Marian Pop, solist de talie internationala care va interpreta rolul lui Eisenstein, a fost aplaudat pe scene din strainatate precum: Florida Grand Opera, Michigan Opera Theatre, Opera din Philadelphia, Teatrul din Basel, Staatsoper Stuttgart, Vienna Staatsoper s.a.

Tanara soprana Veronica Anusca va debuta in rolul Adelei. Posibilitatea de a da viata acestui rol i-a fost acordata in urma castigarii premiului I la concursul “Maestrii artei lirice” – editia a III- a, organizat de Opera Nationala Bucuresti.

Rolul lui Frosch va fi interpretat de Pavel Bartos, actor al Teatrului Odeon.

Momentele de balet vor fi interpretate de Cristina Dijmaru, Bogdan Canila, Monica Petrica. Solistii vocali, balerinii, orchestra si corul ONB – coordonat de maestrul Stelian Olariu – vor evolua sub bagheta dirijorului Vlad Conta.

Pe langa artistii mentionati, la fel ca in fiecare an, o serie de invitati surpriza vor participa la „Balul printului Orlofsky” din actul al II-lea.

Cei care doresc sa achizitioneze pachetul complet (cina, tombola si bilet spectacol) la Maratonul Revelionului la Opera Nationala Bucuresti®  sunt asteptati la casa de bilete a ONB zilnic, intre orele 9-13 si 15-19.

Detalii la numarul de telefon: +4021 313 18 57.

2014-04-21T17:15:02+03:0002 decembrie 2011|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , , |
Go to Top