window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe

  • MARATONUL TEATRULUI INDEPENDENT - Bucharest Fringe

MARATONUL TEATRULUI INDEPENDENT  - Bucharest FringeAsociaţia TEATRUL.RO, în parteneriat cu ArCuB, organizează în perioada 10 – 16 septembrie 2012, cel mai amplu festival de teatru independent din România: MARATONUL TEATRULUI INDEPENDENT – Bucharest Fringe, ediţia a doua.

 

Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ARCUB.

 

În cadrul Festivalului va avea loc și premiera piesei  ”A Junk Tango Story”, în regia lui Chris Simion.

 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei. Biletele pot fi procurate   de la teatrele organizatoare. Un eveniment recomandat de LiterNet.ro

 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

 

Prima ediţie a Maratonului Teatrului Independent, desfăşurată în 2010, la Sala Dalles din Bucureşti, s-a încheiat cu un succes neaşteptat: peste 1.500 de spectatori au vizionat cele 15 spectacole înscrise, în cele trei zile de Festival.

 

Sponsori şi parteneri: AFCN – Administraţia Fondului Cultural Naţional, ArCuB, UNITER, Grolsch, LiterNet, Teatrul Metropolis, Teatrul de Comedie, Radio Guerrilla, Digi 24, Diverta, Zile şi Nopţi, B365.ro, Hotnews.ro, ArtAct Magazine, Port.ro, Observator Cultural, BeWhere, Înoraş.ro, PostModern, TeenPress, Tilllate.ro, 220.ro, Sub25.ro, Revista de Povestiri, Ziarul Ring.

 

Despre organizatori:

Asociația Culturală TEATRUL.RO a fost înființată în 2006, la inițiativa a trei tineri creatori din zona artelor spectacolului, cu scopul de a dezvolta proiecte teatrale. În prezent, Asociaţia TEATRUL.RO, producător al spectacolului de succes „Flori, filme, fete sau băieţi”, deschide în cadrul Maratonului un nou spaţiu de joc al Teatrului APROPO.

 

Contact:

Cristina Găvruş – organizator

0758.38.54.54

contact@teatrul.ro

www.teatrul.ro

www.facebook.com/pages/Asociaţia-Teatrulro/162510657217985

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top