window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Marcati data in agenda! Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) 2011 / 09 – 15 mai 2011

Stiati ca 2011 este Anul European al Voluntariatului?
ANUL ACESTA, SE POARTA VOLUNTARIATUL!

Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat in parteneriat cu
RNCV Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat si
VOLUM Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania

anunta cea de-a zecea editie a evenimentului care reuneste intr-o saptamana din fiecare an un portofoliu de sute de activitati diverse de voluntariat, in numeroase comunitati din tara:

SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI

SNV va defila in perioada 9-15 mai 2011
in toate comunitatile unde exista organizatii care implica voluntari, centre de voluntariat
si oameni cu initiativa!

Ca in fiecare an, colectia SNV 2011 cuprinde actiuni de voluntariat pentru:
*protectia mediului si animalelor
*sprijinirea celor dezavantajati
*apararea drepturilor omului
*infrumusetarea si dezvoltarea comunitatii
*promovarea valorilor culturale
*educatie
*sport si stil de viata sanatos
si multe altele!

Reprezinti o organizatie, o institutie, un grup de initiativa?
Marcheaza perioada 9-15 mai in agenda si planifica impreuna cu colegii si voluntarii organizatiei tale o actiune de voluntariat public pentru comunitatea locala! Te invitam sa INSCRII activitatile planificate de organizatia ta pentru a marca SNV 2011 pe www.voluntariat.ro, la sectiunea Calendar. Te alaturi astfel miscarii SNV impreuna cu alte organizatii, iti promovezi evenimentul, atragi voluntari, simpatizanti si presa. Pro Vobis Centrul National de Resurse pentru Voluntariat vine in sprijinul activitatilor de voluntariat afiliate la SNV cu materiale promotionale: tricouri, postere, baloane, bratari si plase personalizate cu imaginea SNV 2011. Materialele vor fi distribuite organizatiilor care isi inscriu activitatile de voluntariat in Calendar si care opteaza pentru acest lucru in formularul online. Materialele vor fi alocate in ordinea inscrierii organizatiilor in Calendar, pana la epuizarea stocului disponibil. Cantitatile specifice vor fi stabilite in functie de relevanta si amploarea activitatilor de voluntariat inscrise in Calendar. Grabeste-te sa inscrii si tu o activitate in Calendar!

Vrei sa te implici ca voluntar?
Contacteaza o organizatie din localitatea ta, mobilizeaza un grup de prieteni si propune-le o actiune de voluntariat pentru a marca SNV 2011 sau intra pe www.voluntariat.ro la sectiunea Calendar pentru a identifica o activitate deja planificata!

FII LA MODA, VOLUNTARIATUL ITI VINE BINE!

SNV este un eveniment national anual, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor si sa atraga sprijinul celorlalti pentru activitatea voluntarilor si recunoasterea meritelor acestora. SNV 2011 se deruleaza cu sprijinul financiar al CEE Trust si face parte din Planul National de Actiune al Romaniei pentru implementarea Anului European al Voluntariatului 2011.

Pentru detalii privind evenimentul si idei de implicare intra pe www.voluntariat.ro sectiunea Saptamana Nationala a Voluntariatului sau contacteaza direct Pro Vobis Centrul National de Resurse pentru Voluntariat la email programe@provobis.ro, tel/fax: 0264-412897, mobil 0755-045103.
http://www.voluntariat.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top