window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Acum 5 ani, Mihaela Sirbu, dupa ce predase improvizatie studentilor la actorie, copiilor, actorilor, angajatilor din corporatii in cadrul unor teambuilding-uri,  s-a gindit ca improvizatia e pentru toata lumea, ca e un mijloc important de dezvoltare personala si a anuntat primul curs de improvizatie pentru adulti din Romania.

Mare spectacol aniversar! Implinim 5 ani! 5 ani de improvizatie pentru toata lumea!

Urma sa dureze o luna, dar curind tot mai multi dintre cursanti au dorit sa continue cursul. Asa se face ca unii dintre ei au venit peste doi ani la cursuri! Si s-a nascut Scoala de Improvizatie!

Unii dintre ei, care au fost elevi silitori ani de-a rindul sint: Florin Lungu, Andrei Teleleu, Marius Matei, Ciprian Nemesiu, Adi Antochi  – pe scurt, Trupa Freeze!! Altii, care nu au facut pasul spre propria lor trupa, sint zeci de membri ai trupei ImproFun, trupa in continua crestere si schimbare a Scolii de Improvizatie. Si nu in ultimul rind, ne laudam si cu Backstage Boys, trupa formata din excelenti actori profesionisti, si care ne sint intotdeauna aproape!

Si pentru ca 5 ani de activitate neintrerupta ne-au adus nenumarate ocazii de bucurie, vrem sa celebram printr-o megabucurie! Asa ca:

Va asteptam duminica, 10 februarie, ora 18:30, la Clubul Taranului , la un spectacol aniversar, muzical, haotic si imprevizibil, in care alaturi de ImproFUN vor fi trupele  de improvizatie Backstage Boys si Freeze.

Intrarea este gratuita.

Distractia si bucuria sint garantate!

Rezervari: 021.310.80.48

Clubul Taranului: Soseaua Kisseleff nr. 3, intrare din strada Monetariei.

Go to Top