window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Marti, 1 iunie, ora 15.00, va invitam impreuna cu Filipe Carrera la libraria Carturesti din Strada Arthur Verona nr. 13-15 la un ceai bun si o carte extrem de utila: Networking Ghid de Supravietuire pentru profesionisti.

Cum sa ai succes prin networking

Networkingul, prin contactele pe care le promoveaza, este o valoare unica pentru viata noastra personala si profesionala.

De-a lungul timpului, ne construim propria retea de contacte ce include familia, prietenii, colegii de scoala si de serviciu, chiar daca in mintea noastra nu exista aceasta notiune de networking sau de retea.

Filipe Carrera ne demonstreaza ca networkingul social si de afaceri din era digitala este o lume buna de explorat, dar intr-o forma organizata si coerenta, in functie de obiectivele definite.

Construirea organizata a unei retele de contact nu se naste printr-o gestionare spontana. Trebuie sa fie manageriata intr-o forma atenta si cultivata cu profesionalism de-a lungul timpului.

Filipe Carrera foloseste un limbaj foarte simplu si practic, care va incanta cititorii. Autorul foloseste cu succes experienta profesionala de formare, consulting si coaching pentru a explica avantajele si metodele networkingului.

Cartea Networking – Ghid de Supravietuire pentru profesionisti a fost publicata de Editura Rentrop&Straton in parteneriat cu JCI Targu Mures.

Ioana Lazarescu
PR Manager Editura Rentrop&Straton

IoanaL@rs.ro
0720.502.653
www.rs.ro
ioanal@rs.ro
http://www.networking.manager.ro

Go to Top