La debutul colaborării cu Summer Well, Mastercard reinventează conceptul de festival sub umbrela The Priceless side of music și transformă pasiunea pentru muzică a doi participanți într-o experiență de neuitat, oferindu-le cea mai cool cazare chiar în inima festivalului, în Mastercard Tiny Home.

Gândită și realizată special pentru a asigura cea mai tare experiență de festival, Mastercard Tiny Home este o locuință complet utilată, care vine la pachet cu momente de neprețuit: cei doi norocoși vor fi întâmpinați de Daddy Cool, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri, alături de care vor face turul casei, vor învăța cum să prepare cea mai delicioasă cafea pentru dimineți pline de energie, în cadrul unui workshop susținut de un barista profesionist, și se vor bucura de un picnic plin de farmec pe terasa căsuței, având la îndemână tot ceea ce au nevoie.

„Anul acesta a fost unul prolific pentru Mastercard, în termeni de evenimente, iar parteneriatul cu Summer Well este încă un pas important pentru a fi alături de iubitorii muzicii și a trăi, împreună cu ei, emoția zilelor de festival. Fiind primul an de colaborare, ne-am gândit să venim cu o idee inedită. Astfel, doi participanți aleși în urma concursului organizat pe pagina oficiala de Facebook Mastercard se vor bucura de cele mai exclusiviste beneficii în Mastercard Tiny Home – o casă complet mobilată și utilată – chiar lângă scenele unde cântă artiștii lor preferați. Mastercard Tiny Home este un spațiu plin de surprize, în care pot avea acces simplu și rapid utilizând tehnologia NFC, dar care, mai ales, dispune de toate facilitățile la care poate visa orice festivalier”, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager, Mastercard.

Mastercard le-a pregătit o serie de premii participanților care achită contactless cu Mastercard și Maestro la orice punct de plată din cadrul festivalului sau la căsuțele de top-up și aduc chitanța de POS la cortul Mastercard. Acolo, vor afla pe loc dacă au câștigat unul dintre premiile puse la bătaie: acces la lounge-ul Bellevue Mastercard, hanorace pentru nopțile răcoroase sau accesorii pentru picnic.

Summer Well și Mastercard le oferă fanilor modalități de plată simple şi eficiente, atât pentru achiziționarea biletelor, cât și în cadrul evenimentului. În plus față de casele top-up, posesorii de carduri Mastercard sau Maestro vor avea la dispoziție două case Mastercard Fast Lane, unde își pot încărca brățările mai rapid. Totodată, participanții au alternativa de a plăti direct cu cardul, în locurile special semnalizate.

Mai multe informații despre Mastercard şi noutăţi din cadrul festivalului sunt disponibile pe paginile https://www.mastercard.ro și pe https://summerwell.ro/.

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

Despre Summer Well

Summer Well este, așa cum reiese și din slogan, mai mult decât un festival de muzică: este o mini vacanță. Ajuns la a 8-a ediție, va avea loc anul acesta în perioada 10-12 august, într-o locație unică, Domeniul Știrbey din Buftea. Summer Well 2018 va include: o scenă secundară, zona de shopping Bohemian Life, Summer Wellness, instalații de artă, expoziții, street food și multe altele.