window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Matricia Solutions lanseaza solutia vizionar iCare for Pharma powered by Microsoft Dynamics CRM

Matricia Solutions, partener Microsoft Business Solutions in Romnia, lanseaza astazi solutia iCare for Pharma dezvoltata pe platforma Microsoft Dynamics CRM – o solutie CRM vizionara, dedicata industriei farmaceutice.

In cadrul conferintei de presa, organizata la Hotel Capital Plaza, Bucuresti, domnul Horia Negulescu, Presedinte, Matricia Solutions a artat cum solutia iCare for Pharma imbina avantajele utilizrii tehnologiei de ultima generatie de la Microsoft cu expertiza acumulata de echipa Matricia in implementari de solutii CRM pentru companii farmaceutice de top. De asemenea, a realizat o trecere in revista a principalelor trend-uri in evolutia solutiilor CRM pe piata romaneasca. Din partea partenerului Microsoft, la conferinta a participat domnul Dan Vasile, Dynamics Marketing Manager, care a subliniat evolutia pozitiva a solutiei Dynamics CRM in piata locala si la nivel global.

Dezvoltata pe platforma Microsoft Dynamics CRM, iCare for Pharma este o solutie software pentru Customer Relationship Management care isi propune sa ofere fortei de vanzari si marketing din companiile farmaceutice cele mai moderne instrumente pentru gestionarea relatiei cu clientii. Solutia este modelata pornind de la cele mai bune practici din industrie, facilitand abordarea eficienta a problematicii specifice: managementul unei forte de vanzari cu dispersie teritoriala, abordarea unei tipologii specifice de clienti (medici, farmaciti) cu instrumente dedicate, promovarea unui mix de produse foarte dinamic, modelarea relatiilor complexe cu liderii de opinie in domeniul medical.

iCare for Pharma propune tehnici moderne de abordare a clientilor, precum e-Detailing, sau instrumente avansate de analiza din familia Business Intelligence, precum si integrarea cu aplicatiile din suita Office, acestea fiind doar cateva din facilittile oferite.

Un procent major din functionalittile specifice industriei farmaceutice sunt disponibile in solutia standard, eliminnd necesitatea unor customizari de amploare, ceea ce asigura un proces rapid de asimilare si implicit un cost atractiv.

Cu solutiile verticale reunite sub brand-ul iCare, ne dorim sa realizam tranzitia catre o noua generatie de solutii CRM, in care accentul se va pune pe accesibilitate, mobilitate, usurinta in utilizare si integrabilitate. Platforma Dynamics CRM de la Microsoft ne ofera o platforma tehnologica solida, pe care putem construi zona de functionalitati specifice industriilor pe care le vom aborda, a declarat Horia Negulescu.

Matricia este unul dintre partenerii locali cu experienta in implementarea de solutii CRM. Sunt printre primii parteneri pentru solutii Microsoft Dynamics CRM care au ales ca strategie livrarea de solutii de business dedicate pe industrii. Verticalizarea aduce un plus de valoare clientilor prin functionalitati specifice, ceea ce
se traduce in reducerea semnificativa a ciclului de adoptie in cadrul organizatiei client, a declarat Dan Vasile, Dynamics Marketing Manager, Microsoft Romania.

Mai multe informatii despre produs si companie sunt disponibile pe website-ul produsului www.icareforpharma.ro i pe cel al companiei www.matricia.ro.

Despre Matricia Solutions:

Matricia Solutions este o companie dedicata furnizarii de solutii software si servicii de consultanta pentru administrarea proceselor de business. Matricia a fost fondata in 2008 de catre o echipa de consultanti profesioniti, cu o experienta importanta in consultanta de business si IT, Project Management si Risk Management. Portofoliul Matricia include solutii internationale i solutii dezvoltate sub brand propriu, din categoriile: Enterprise Content Management (OnBase), Customer Relationship Management (iCare powered by Microsoft Dynamics CRM), Enterprise Resource Planning (Microsoft Dynamics AX) i Business Intelligence (Qlik View).

Pentru detalii suplimentare, persoan de contact Diana Lungulescu, 021/2326232, email: diana.lungulescu@matricia.ro
office@matricia.ro
http://www.matricia.ro

2014-01-29T14:18:03+02:0013 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top