window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

MaxCAD - Centru de Certificare AutodeskBucuresti, 21 iunie 2011 – Incepand cu luna iunie 2011, MaxCAD devine Centru de Certificare Autodesk (ACC), venind astfel in sprijinul specialistilor care au experienta in utilizarea programelor Autodesk si care doresc sa obtina o acreditare recunoscuta international.

Certificarea Autodesk permite evaluarea corecta a nivelului de cunostinte in utilizarea aplicatiilor de proiectare Autodesk si conduce la dezvoltarea profesionala, cresterea productivitatii si credibilitatii, atat pentru angajat, cat si pentru angajator.

Avantajele detinerii certificarii Autodesk sunt:

  • Recunoasterea nivelului de calificare prin acreditarea obtinuta si imbogatirea CV-ului personal prin includerea certificatului obtinut electronic,
  • Dreptul de a utiliza logo-ul oficial de certificare Autodesk care poate fi folosit pe cartea de vizita, in CV sau in antet si posibilitatea de listare a datelor de contact in baza de date publica Autodesk Certified Professionals.

MaxCAD se gandeste in permanenta la noi solutii pentru a veni in sprijinul specialistilor proiectanti si intelege ca invatarea, fie ca este vorba de instruire, evaluare sau certificare, este foarte importanta in dezvoltarea profesionala a acestora. Prin instruirea calificata si obtinerea certificarii Autodesk in cadrul centrelor ATC si ACC pe care le detinem, proiectantii isi pot mari substantial productivitate, invatand sa foloseasca soft-urile la capacitatea maxima”, a declarat Dana Truta, Director General MaxCAD.

MaxCAD este acreditat sa ofere examene de certificare pentru aplicatiile AutoCAD 2011, AutoCAD Civil 3D 2011, Autodesk 3ds Max Design 2011, Autodesk Inventor 2011 si Autodesk Revit Architecture 2011, pentru nivelurile Associate si Professional. Examenul pentru obtinerea primului nivel de certificare, Associate, are o durata de 90 min si consta in 30 de intrebari grila, iar pentru cel de-al doilea nivel, Professional, examenul dureaza 120 min si consta in 20 de intrebari la care se poate raspunde numai dupa efectuarea unor sarcini (exercitii) in aplicatie. Nivelul Professional se poate accesa numai dupa obtinerea nivelului Associate.

Centrul de Training Autorizat Autodesk (ATC) MaxCAD este unul dintre centrele care detine cele mai multe acreditari acordate de catre Autodesk in Romania pentru sustinerea de programe de instruire CAD. Autodesk detine peste 1200 de centre ATC in intreaga lume.

MaxCAD, in parteneriat cu Grenkeleasing, ofera companiilor din Romania posibilitatea achizitionarii licentelor software printr-un sistem avantajos de finantare in rate.

MaxCAD este singurul reseller autorizat Autodesk din Romania cu certificare GOLD pentru solutiile software de proiectare in infrastructura, arhitectura, constructii, SILVER pentru solutiile software de proiectare mecanica, reseller autorizat pentru Advanced Road Design (ARD) si unic distribuitor pentru Canalis, Hydra, GTXImage CAD Plus si GTXRaster CAD Plus. Totodata, MaxCAD este Centru de Instruire Autodesk (ATC) si Centru de Certificare Autodesk (ACC). MaxCAD ofera: consultanta, vanzare, suport tehnic si cursuri de instruire. Compania este certificata ISO9001:2008 de catre Germanischer Lloyd Certification GmbH. Mai multe detalii puteti gasi la: www.maxcad.ro.

Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software pentru design 2D si 3D, inginerie si divertisment, destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Incepand cu lansarea software-ului AutoCAD in 1982, Autodesk isi dezvolta in mod constant portofoliu de aplicatii, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si concepe virtual ideile inainte ca acestea sa fie puse in practica. Companiile aflate in topul Fortune 500 precum si cei mai recenti 15 castigatori ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale utilizeaza solutiile Autodesk pentru designul, vizualizarea si simularea ideilor si conceptelor, reusind astfel sa creasca economiile, calitatea produselor dar si sa pastreze in secret inovatiile ce le confera un avantaj competitiv. Pentru informatii suplimentare despre Autodesk, vizitati www.autodesk.com.

Go to Top