Bucuresti, 11 iulie 2011 – MaxCAD, cel mai important reseller Autodesk, in parteneriat cu Grenkeleasing, unul dintre cei mai mari specialisti in finantarea sectorului IT, ofera companiilor din Romania posibilitatea achizitionarii licentelor software pentru proiectare in arhitectura, instalatii, constructii, mecanica si infrastructura, printr-un sistem avantajos de finantare in rate.

MaxCAD vine in intampinarea nevoilor crescute ale companiilor din Romania pentru finantarea achizitiilor de software, simplificand acest proces si aducand mai aproape momentul utilizarii celor mai performante aplicatii.

Oferim utilizatorilor nostri posibilitatea de a-si planifica bugetele pentru anul urmator intr-un mod cat mai real, beneficiind in acelasi timp de avantajele ultimelor tehnologii de proiectare de care au nevoie. Propunerea noastra elimina orice tip de birocratie, evaluarea cererilor o facem noi, in mod direct, fara a implica formalitatile care sa provoace intarzieri si amanari inutile”, declara Dana Truta, Director General MaxCAD.

Utilizand acest sistem de finantare pentru achizitiile de software Autodesk, clientii beneficiaza de conditii foarte avantajoase, prin plata aplicatiilor in rate lunare fixe. Valoarea minima a unui contract este de 1.000 euro fara TVA si se incheie pe o perioada de 12 luni.

In aceasta perioada, in care conditiile economice continua sa fie restrictive, MaxCAD faciliteaza accesul la cele mai noi tehnologii prin promotii saptamanale cu reduceri substantiale de pret pentru diferite produse din portofoliu.