window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

MaxCAD ofera posibilitatea platii in rate pentru aplicatiile din portofoliu

Bucuresti, 11 iulie 2011 – MaxCAD, cel mai important reseller Autodesk, in parteneriat cu Grenkeleasing, unul dintre cei mai mari specialisti in finantarea sectorului IT, ofera companiilor din Romania posibilitatea achizitionarii licentelor software pentru proiectare in arhitectura, instalatii, constructii, mecanica si infrastructura, printr-un sistem avantajos de finantare in rate.

MaxCAD vine in intampinarea nevoilor crescute ale companiilor din Romania pentru finantarea achizitiilor de software, simplificand acest proces si aducand mai aproape momentul utilizarii celor mai performante aplicatii.

Oferim utilizatorilor nostri posibilitatea de a-si planifica bugetele pentru anul urmator intr-un mod cat mai real, beneficiind in acelasi timp de avantajele ultimelor tehnologii de proiectare de care au nevoie. Propunerea noastra elimina orice tip de birocratie, evaluarea cererilor o facem noi, in mod direct, fara a implica formalitatile care sa provoace intarzieri si amanari inutile”, declara Dana Truta, Director General MaxCAD.

Utilizand acest sistem de finantare pentru achizitiile de software Autodesk, clientii beneficiaza de conditii foarte avantajoase, prin plata aplicatiilor in rate lunare fixe. Valoarea minima a unui contract este de 1.000 euro fara TVA si se incheie pe o perioada de 12 luni.

In aceasta perioada, in care conditiile economice continua sa fie restrictive, MaxCAD faciliteaza accesul la cele mai noi tehnologii prin promotii saptamanale cu reduceri substantiale de pret pentru diferite produse din portofoliu.

Pentru utilizarea aplicatiilor cu o productivitate maxima, MaxCAD organizeaza cursuri in cadrul propriului centru de instruire si certificare autorizat Autodesk.

MaxCAD are in prezent peste 1.200 de clienti din domenii precum arhitectura, instalatii si constructii, mecanica, cartografie, sisteme geografice informatice (GIS), infrastructura, energie, petrol si gaze, domeniul financiar-bancar, al serviciilor si altele. Printre acestia se numara Alstom Power Romania SA, Arcadis Eurometudes SA, Atelierele CFR Grivita SA, BRD – Groupe Societe Generale SA, Cefin Romania SRL, Colas Romania SRL, Compania Nationala Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti SA, Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA, GDF Suez Energy Romania SA, ISPE SA, Metroul SA, OMV Petrom SA, Proiect Bucuresti SA, Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare – Sucursala de Inginerie Tehnologica Obiective Nucleare (CITON), Renault Technologie Roumanie SRL etc.

MaxCAD este singurul reseller autorizat Autodesk din Romania cu certificare GOLD pentru solutiile software de proiectare in infrastructura, arhitectura, constructii, SILVER pentru solutiile software de proiectare mecanica, reseller autorizat pentru Advanced Road Design (ARD) si unic distribuitor pentru Canalis, Hydra, GTXImage CAD Plus, GTXRaster CAD Plus si Tools4Revit. Totodata, MaxCAD este Centru de Instruire Autodesk (ATC) si Centru de Certificare Autodesk (ACC). MaxCAD ofera: consultanta, vanzare, suport tehnic si cursuri de instruire. Compania este certificata ISO9001:2008 de catre Germanischer Lloyd Certification GmbH. Mai multe detalii puteti gasi la: www.maxcad.ro.

Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software pentru design 2D si 3D, inginerie si divertisment, destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Incepand cu lansarea software-ului AutoCAD in 1982, Autodesk isi dezvolta in mod constant portofoliul de aplicatii, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si concepe virtual ideile inainte ca acestea sa fie puse in practica. Companiile aflate in topul Fortune 500 precum si cei mai recenti 15 castigatori ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale utilizeaza solutiile Autodesk pentru designul, vizualizarea si simularea ideilor si conceptelor, reusind astfel sa creasca economiile, calitatea produselor dar si sa pastreze in secret inovatiile ce le confera un avantaj competitiv. Pentru informatii suplimentare despre Autodesk, vizitati www.autodesk.com.

Cu un capital de 17.5 milioane Euro, Grenkeleasing AG este una dintre cele mai mari societati de leasing germane, fondata in anul 1978, independenta de banci sau producatori. Serviciile Grenkeleasing asigura solutii inovative clientilor sai oferindu-le posibilitatea sa dobandeasca si sa foloseasca permanent produse de ultima generatie in conditiile unor plati constante in timp. Compania activeaza la nivel european in Germania, Elvetia, Franta, Anglia, Olanda, Spania, Italia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Polonia, Irlanda, Cehia, Belgia, Ungaria si Romania. Grenke este unul dintre cei mai mari specialisti in finantarea sectorului IT, fiind prezent pe piata din Romania de peste 4 ani.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top