window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

MaxCAD si-a relansat site-ul www.maxcad.ro

MaxCAD, cel mai important reseller Autodesk si Centru de Instruire si Certificare Autorizat Autodesk, anunta relansarea paginii web www.MaxCAD.ro. Cu un design nou, modern si interactiv, site-ul ofera utilizatorilor acces rapid la informatiile de specialitate de care au nevoie.

www.MaxCAD.ro este organizat in sectiuni de interes atat pentru inginerii proiectanti, cat si pentru factorii de decizie, cu informatii utile despre produsele software din portofoliul MaxCAD: aplicatiile Autodesk destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura si softurile complementare dezvoltate de StudioArs Croatia, CadApps Australia, GTX, TRL Software, Savoy Computing si AGA CAD.

Avand o structura informationala modificata, noul site are opt sectiuni principale care prezinta functionalitatile aplicatiilor software comercializate (Produse), cele mai bune oferte de pret pentru achizitionarea acestora (Promotii), ofera acces la cele mai importante stiri si evenimente cu privire la soft-urile distribuite (Stiri), informatii despre cursurile organizate in cadrul propriului Centru de Instruire Autodesk (Cursuri), despre obtinerea unor acreditari profesionale in utilizarea aplicatiilor Autodesk (Certificare) si informatii tehnice referitoare la produsele oferite (Asistenta). Noutati referitoare la licentiere, abonamentul de subscriptie, contractul de licenta si cele mai interesante studii de caz sunt prezentate in sectiunea Resurse, iar vizitatorii sunt invitati sa completeze formulare online de contact pentru a obține informații și raspunsuri legate de problematici specifice: Oferta, Prezentarea live a aplicatiilor, Training, Certificare, Suport tehnic si CD trial, cuprinse in sectiunea Cereri.

Relansarea site-ului intr-o forma grafica noua face parte din strategia noastra de imbunatatire a comunicarii cu utilizatorii, prin oferirea de servicii de consultanta, vanzare, suport tehnic si instruire de cea mai buna calitate si facilitarea accesului la informatiile necesare. Ne dorim o relatie sincera si directa cu utilizatorii aplicatiilor pe care le comercializam, iar noul site ne faciliteaza acum acest obiectiv„, a declarat Dana Truta, Director General MaxCAD.

Utilizatorii interesati sa fie la curent cu ultimele noutati despre aplicatiile software de proiectare asistata de calculator si evenimentele organizate se pot inscrie la newsletter-ul MaxCAD.

Pentru mai multe informații va invitam sa accesati www.MaxCAD.ro.


MaxCAD este singurul reseller autorizat Autodesk din Romania cu certificare GOLD pentru solutiile software de proiectare in infrastructura, arhitectura, constructii, SILVER pentru solutiile software de proiectare mecanica, reseller autorizat pentru Advanced Road Design (ARD), AutoTrack si unic distribuitor pentru Canalis, Hydra, GTXImage CAD Plus, GTXRaster CAD Plus, Tools4Revit, Arcady si Transyt. Totodata, MaxCAD este Centru de Instruire Autodesk (ATC) si Centru de Certificare Autodesk (ACC). MaxCAD ofera: consultanta, vanzare, suport tehnic si cursuri de instruire. Compania este certificata ISO 9001:2008 si ISO 14001:2009 de catre Germanischer Lloyd Certification GmbH. Mai multe detalii puteti gasi la: www.maxcad.ro.

Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software pentru design 2D si 3D, inginerie si divertisment, destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Incepand cu lansarea software-ului AutoCAD in 1982, Autodesk isi dezvolta in mod constant portofoliul de aplicatii, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si concepe virtual ideile inainte ca acestea sa fie puse in practica. Companiile aflate in topul Fortune 500 precum si cei mai recenti 15 castigatori ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale utilizeaza solutiile Autodesk pentru designul, vizualizarea si simularea ideilor si conceptelor, reusind astfel sa creasca economiile, calitatea produselor dar si sa pastreze in secret inovatiile ce le confera un avantaj competitiv. Pentru informatii suplimentare despre Autodesk, vizitati www.autodesk.com.

StudioArs Croatia ofera software complementar Autodesk pentru proiectarea sistemelor de canalizare: aplicatia Urbano Canalis si aplicatia Urbano Hydra pentru proiectarea sistemelor de distributie apa. Aceste aplicatii functioneaza peste platformele AutoCAD, AutoCAD Map 3D sau AutoCAD Civil 3D. Urbano Canalis este programul de proiectare a sistemelor de canalizare cu ajutorul caruia se obtine topografia sistemelor de canalizare, calculul debitelor, calcule hidraulice, sectiuni longitudinale, calculul sapaturilor adiacente. UrbanoHydraeste o aplicatie dedicata atat proiectarii sistemelor de alimentare cu apa cat si pentru realizarea cadastrului acestora. Pentru mai multe detalii vizitati www.studioars.com.

CaddAps Australia este dezvoltatorul aplicatiei Advanced Road Design (ARD) alaturi de firma Bloomfield Computing. PhD (Civ) Peter Bloomfield, Developer Engineer, este programatorul principal al aplicatiei Advanced Road Design (ARD). In 1986 a dezvoltat CivilCad, aplicatie software care in scurt timp a devenit solutia standard de proiectare drumuri in Australia. In 1990, Topcon a cumparat software-ul si a fost integrat in instrumentele de survey proprii. In Australia CivilCad este inca cel mai utilizat software de drumuri cu peste 10.000 de licente vandute in intreaga lume. Incepand cu anul 2000 Peter Bloomfield a dezvoltat Advanced Road Design (ARD) peste platformele Land Development Desktop si AutoCAD Civil 3D. Curand, aplicatia a fost adoptata de proiectantii de drumuri din Australia si Noua Zeelanda. Pentru mai multe informatii despre CadApps Australia, vizitati www.cadapps.com.au.

GTX este o companie cu capital privat avand sediul central in Arizona si birouri in Anglia, Japonia si Taiwan. A fost infiintata in 1984 de catre dr. Marvin T. Ling pentru a dezvolta un sistem complet integrat pentru transformarea digitala a planselor tehnice cu mediile CAD-EDM-GIS. Incepand cu introducerea in 1987 a produselor de scanare si conversie a planselor, GTX a fost recunoscut pentru abilitatea sa de a incorpora cele mai noi cercetari pentru a-si pastra produsele in prim plan intre solutiile de recunoastere a datelor si conversie. Seriile de produse GTXRaster CAD and GTXImage CAD furnizeaza editare de raster avansata si transformare automata raster-vector (CAD). Pentru mai multe detalii: www.gtx.com.

TRL Software este o companie recunoscuta la nivel mondial care ofera o gama larga si cuprinzatoare de produse software si servicii, inclusiv proiectarea si dezvoltarea de software pentru clientii din intreaga lume. Infiintata de peste 70 de ani, TRL Software furnizeaza solutii originale si inovatoare pentru guverne, autoritati locale, organisme de reglementare si companii private, utilizabile pentru o gama larga de proiecte. Pentru mai multe informatii despre TRL Software, vizitati www.trlsoftware.co.uk.

Savoy Computing Services Ltd are sediul in Marea Britanie si este lider in dezvoltarea de solutii inovatoare pentru traseele vehiculelor inca de la inceputul anilor `90. Produsele AutoTrack, considerate ca fiind instrumente standard de proiectare de numeroase companii, ofera arhitectilor, proiectantilor si inginerilor cele mai avansate si cuprinzatoare seturi de instrumente pentru planificarea accesului vehiculelor. Savoy este Dezvoltator Autorizat Autodesk iar produsele sale ruleaza perfect peste mai mult de 60 de solutii CAD, precum si variante stand-alone in Microsoft Windows. Pentru mai multe informatii despre Savoy Computering Services, vizitati www.savoy.co.uk.

AGA CAD Ltd, companie infiintata in 1991 cu sediul central in Lituania, este cel mai mare furnizor de software CAD si management de date din Statele Baltice. AGA CAD este acreditat drept Autodesk Premier Solutions Provider, Autodesk Authorized Developer, Autodesk Authorized Training Center, Autodesk Authorized Certification Center si Autodesk Value Added Reseller. Pentru mai multe detalii, vizitati www.tools4revit.com.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top