Maxi Toys premiaza copiii talentati

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/Maxi Toys premiaza copiii talentati
  • Maxi Toys premiaza copiii talentati

Maxi Toys premiaza copiii talentati

Cei peste 70 de castigatori ai concursului de ortografie „Spelling Championship”, organizat de centrul de limba engleza Shakespeare School, au fost premiati de MaxiToys cu cele mai noi jucarii aduse de franciza belgiana in Romania. La concurs participa, in fiecare an, elevii cu varste intre 8-11 ani ai centrului, fiind premiati, in ordinea punctajului, toti cei care se se califica in runda finala a competitiei.

Fetele au primit sirene interactive sau fluturi Zuru, pasari interactive DigiBirds sau pusculite cu personaje Disney. Baietii au fost premiati cu masinute de curse Bburago, broscute robotice RoboTurtle sau pusculite cu personaje din desenul animat Cars.

”Ne bucuram ca am avut, din nou, ocazia de a rasplati eforturile unor copii talentati. Colaborarea cu Shakespeare School se bazeaza, in primul rand, pe importanta pe care o acordam copiilor, ei fiind principalul destinatar al tuturor demersurilor noastre. De aceea, jucariile oferite castigatorilor concursului de ortografie au fost alese cu grija dintre cele mai populare game Maxi Toys, pentru a ne asigura ca fiecare copil se va bucura de premiul primit”, a declarat Mihai Frangulea, directorul Nicoro Trading si al Maxi Toys Romania.

“Campionatul de ortografie in limba engleza pentru juniori a devenit deja o traditie la Shakespeare School. Peste 70 de copii performanti au fost recompensati cu premii frumoase pentru rezultatele excelente obtinute la “Spelling Championship”. Ne bucuram ca Nicoro Trading sustine alaturi de noi educatia.” Adriana Alionte – fondatorul Shakespeare School.

Retailerul Maxi Toys detine, in prezent, peste 300 de magazine in 16 tari, fiind un jucator important pe pietele din Belgia, Luxemburg, Franta, Elvetia si Italia. Din 1997, Maxi Toys este parte a consortiului olandez Blokker Holding, cu o cifra de afaceri anuala de aproape 3 miliarde de euro. Blokker Holding gestioneaza 500 de magazine de jucarii sub brandurile Intertoys si Bart Smit. Din 2014, franciza Maxi Toys este prezenta si in Romania, fiind detinuta de compania de import si distibutie jucarii Nicoro Trading.

Go to Top