MBA University of Wales la Institutul Bancar Roman din luna octombrie

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura / entertainment/MBA University of Wales la Institutul Bancar Roman din luna octombrie

Pentru a raspunde necesitatilor de pregatire specializata ale personalului din Romania, Institutul Bancar Roman sustine organizarea Programului Master of Business Administration – MBA al University of Wales din Marea Britanie.

O noua serie a Programului MBA se va lansa incepand cu luna octombrie 2010 pentru urmatoarele specializari: Finante/Banci, Marketing, Management General si Managementul Resurselor Umane.

University of Wales este o renumita confederatie universitara care reuneste institutii de invatamant superior din Marea Britanie si din alte state, fiind totodata una dintre cele mai mari institutii de validare si acreditare academica din Marea Britanie. University of Wales este prezenta in Romania din 2002 prin intermediul FINE-Fundatia pentru Promovarea Invatamantului Universitar.

Proramul MBA are o durata de 18 luni si se desfasoara pe trei niveluri, dupa absolvirea carora, studentii primesc Diploma MBA, emisa de University of Wales, in conformitate cu standardele academice britanice si internationale.

Absolventii MBA din Romania au cele mai bune oportunitati profesionale de angajare, de promovare sau de reconversie profesionala, atat in Romania cat si oriunde in strainatate.

Amanunte cu privire la derularea programelor si a procedurilor de inscriere pot fi obtinute pe www.ibr-rbi.ro sau la id@ibr-rbi.ro, emanuela.savu@ibr-rbi.ro; 021-327.50.87, 021-327.50.88, 0748-886.803; fax 021-327.50.86.
laura.gheorghe@ibr-rbi.ro

Go to Top