Emoția fiecărui meci este mai puternică atunci când partida este urmărită pe un ecran mare, alături de prieteni. Tocmai de aceea AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților un ecran de 103 mp, pe care pot urmări confruntările din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal! Mulțumită unei colaborări încheiate cu TVR, în perioada 14 iunie – 15 iulie, pe ecranul LED de la intrarea FAR a mall-ului vor rula cele mai importante meciuri ale verii.

Campionatul Mondial de Fotbal este unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive, iar AFI Cotroceni a ales să îl marcheze cum se cuvine. Mall-ul lansează campania „Campionatul distracției”, în cadrul căreia a pregătit zeci de surprize pentru iubitorii de fotbal și nu numai. Astfel, experiența vizionării meciurilor pe ecranul de la intrarea FAR va fi completată de o serie de activități precum tombole și premii zilnice, predicții ale meciurilor, concursuri cu teme specifice din fotbal, spectacole de dans ale unor talentate majorete și multe alte surprize. În plus, AFI Cotroceni a pregătit o activare și pentru cei pasionați de shopping: pentru cumpărături de minimum 300 de lei, au toate șansele de a câștiga dublul sumei cheltuite în mall.

„Știm că atunci când au loc evenimente sportive de o asemenea anvergură, locul în care urmărești partida devine extrem de important. Tocmai de aceea ne-am dorit să le oferim clienților noștri cadrul ideal pentru vizionarea fiecărui meci: pe o terasă în aer liber, în compania prietenilor, în timp ce jocul rulează pe unul din cele mai mari ecrane din Capitală. Ne aștetăm ca AFI Cotroceni să devină hot spot-ul orașului pe durata Campionatului Mondial de Fotbal, motiv pentru care am pregătit o lună întreagă de surprize, atât pentru pasionații de fotbal, cât și pentru cei entuziasmați de shopping”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

„Campionatul distracției” va avea loc în perioada 14 iunie – 15 iulie, timp în care clienții celui mai mare mall din România vor avea șansa să câștige zeci de premii și să se bucure de meciuri, la cea mai înaltă calitate. Mai multe detalii despre surprizele pe care le pregătește AFI Cotroceni puteți găsi pe pagina de Facebook a mall-ului, ori pe www.aficotroceni.ro.

 Despre AFI Cotroceni:

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau AFI Aventurier – un parc de aventură indoor unic în rândul centrelor comerciale din România.