mediaTRUST prezintă invitaţii cu cele mai multe apariţii în studiourile TV, în luna martie 2013

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate, politica / partide politice/mediaTRUST prezintă invitaţii cu cele mai multe apariţii în studiourile TV, în luna martie 2013

Ecaterina Andronescu, Sulfina Barbu, Andreea Pora şi Adriana Săftoiu se numără printre personalităţile feminine cu cele mai multe prezenţe în studiourile TV, potrivit mediaTRUST, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de monitorizare

Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei şi Cercetării, rămâne pentru a doua lună consecutiv, pe primul loc în clasamentul mediaTRUST, cu 18 prezenţe. Următoarea pe listă este deputatul Sulfina Barbu cu 15 prezenţe. Jurnalista Andreea Pora se află la egalitate cu Adriana Săftoiu, fiecare înregistrând câte 11 prezenţe. În topul prezenţelor feminine se mai găsesc Adina Anghelescu şi Gabriela Vrânceanu Firea, fiecare cu câte 10 apariţii, urmate de Monica Tatoiu cu 8 prezenţe.

034700 index1

În clasamentul personalităţilor masculine analiza nu a înregistrat schimbări majore, comparativ cu luna anterioară, invitaţii de marcă ai posturilor TV fiind jurnalistul DC News, Bogdan Chirieac (38 prezenţe), Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (35), şi sociologul Marius Pieleanu (25).

034701 index2

Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM,  a pierdut prima poziţie în favoarea reprezentantului PNŢCD, Victor Ciorbea. În intervalul analizat, Victor Ciorbea, liderul PNŢCD, aripa Ciorbea, a înregistrat  986 de minute, ocupând primul loc în clasamentul mediaTRUST. Locul doi este ocupat de Aurelian Pavelescu, PNŢCD, cu 904 minute înregistrate. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM a avut 313 minute petrecute în studiourile TV. Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele partidului Forţa Civică ocupă locul patru în clasament cu 308 minute.

034702 index3

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Analiza arată că cei mai activi reprezentanţi i-a avut PSD-ul, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu înregistrând cele mai multe prezenţe în platou, 20, respectiv 18. Alin Popoviciu (16)  şi Sulfina Barbu (15) sunt reprezentanţii PDL cu cele mai multe prezenţe în studio. Ioan Ghişe şi Petre Roman sunt cei mai activi membrii din cadrul partidului PNL cu câte 14, respectiv 11 prezenţe.

034703 index4

Raportul conţine şi un clasament al invitaţilor în funcţie postul de televiziune la care au fost cel mai des invitaţi.  Astfel, Antena 3 i-a avut ca invitaţi de bază pe Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac. Sabin Orcan şi Andreea Pora sunt invitaţii cu cele mai multe prezenţe în studiourile B1 TV. La Digi 24 cele mai multe prezenţe le-au avut Adriana Săftoiu şi Alexandru Radu. Adrian Niculescu a avut cele mai multe prezenţe la Money.ro.TV.  Sociologul Marius Pieleanu a înregistrat cele mai multe prezenţe în platourile Realitatea TV, iar la România  TV, cele mai multe prezenţe le-a avut Codrin Ştefănescu.

034704 index5

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV şi Money.ro TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna martie 2013.

Despre mediaTRUST

mediaTRUST România a fost înfiinţată în 1999 şi furnizează servicii de monitorizare către companii româneşti şi străine. Compania este membră din 2004 a FIBEP, principala organizaţie internaţională a agenţiilor de monitorizare, iar din octombrie 2010 este deţinută în proporţie de 100% de IMM – Institute of Media Monitoring Polonia. Clienţii companiei provin din cele mai diverse sectoare ale pieţei, de la domeniul financiar la telecom, IT, farmaceutic, energie, gaze naturale, petrol, educaţie, sport, cultură, showbiz, politic.

Contact:

Delia Nan

PR Manager

0753.321.226

delia.nan@mediatrust.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!