Cea mai tanara divizie a Perfect Tour,  Medical Premium imbraca haina noua.

Medical Premium este reprezentant exclusiv al Premium Health Solutions Austria si ofera servicii medicale personalizate, in aproape toate specializarile medicale, in clinici private dinAustria, Germania si Turcia.

Turismul medical cunoaste de cativa ani o amploare crescanda, iar problemele care ne motiveaza  sa optam pentru un altfel de tratament, pentru o a doua optiune medicala sau pur si simlu pentru relaxare – tine de dorinta fiecaruia de a-si fortifica si intretine starea de sanatatea organismului.

Astfel, Medical Premium pune la dispozitie un sistem, integrat si de inalta calitate, de servicii medicale, intr-un ambient modern, deosebit, beneficiind de aportul unui personal experimentat, format din profesori si medici specialisti de renume, majoritatea dintre ei cadre universitare, din Austria si Turcia.

De asemenea, printre clinicile partenere, se ma afla si clinicile germane  din reteaua  MediClin:  Robert Janke Klinik Bonn, Krankenhaus Plau am See,  Herzzentrum Coswig si Krankenhaus Bad Duben.

Medical Premium ofera clientilor o paleta larga de optiuni, prezentand oferte variate din domeniul medical, fiind astfel un intermediar intre clienti si partenerii straini si mai ale