Medicover isi extinde reteaua nationala si deschide o noua clinica la Galati

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, deschide o noua clinica multidisciplinara la Galati, in urma unei investitii de 700.000 de euro. Aceasta pune la dispozitia pacientilor peste 30 de specialitati medicale si departamente ultramoderne de pediatrie, cardiologie, ginecologie, gastroenterologie si proctologie. De asemenea, clinica Medicover Galati include un centru acreditat de vaccinari internationale, precum si un centru de recuperare medicala pentru adulti si copii.

Noua clinica Medicover Galati ofera acces la peste 30 de specialitati medicale la standarde suedeze, printre care Pediatrie, Cardiologie, Ginecologie, Gastroenterologie, Proctologie, Chirurgie Generala, Medicina Fizica si Recuperare Medicala. Clinica este situata pe Strada Tineretului I, langa Piata Energiei, si a presupus o investitie de aproximativ 700.000 de euro.

Facilitatile oferite de noua clinica includ, printre altele, un centru acreditat de vaccinari internationale, un departament de ginecologie ultramodern ce permite efectuarea de colposcopii, interventii si ecografii specifice, morfologie fetala 3D si 4D cu sonda matriceala, precum si un departament complex de cardiologie ce realizeaza teste de efort, ecocardiografii si monitorizari ale tensiunii arteriale. De asemenea, Medicover Galati dispune de un centru specializat de Recuperare Medicala, destinat atat adultilor, cat si copiilor, ce ofera terapii pentru remedierea afectiunilor musculo-scheletale, gimnastica medicala de tonifiere musculara si dezvoltare, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, terapie cu unde de soc extracorporale, bai galvanice, termoterapie, kinetoterapie.

„Continuam sa punem in aplicare strategia de extindere a retelei Medicover Romania prin noua clinica multidisciplinara de la Galati, un pas ce duce „harta” noastra la opt orase”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania. „Medicover Galati ofera servicii medicale la cel mai inalt nivel calitativ si suntem increzatori ca va ajunge sa reprezinte un punct de referinta in domeniu, pentru intreaga regiune.”

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

In prezent, echipa de profesionisti cu experienta a clinicii Medicover Galati reuneste 40 de medici si va continua sa se extinda. Asemenea tuturor centrelor din reteaua Medicover, clinica din Galati corespunde celor mai inalte standarde internationale de calitate si este dotata cu echipamente de ultima generatie.

Despre Medicover

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est si ofera servicii medicale integrate pacientilor din 14 tari (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 300 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienti anual si peste 12.000 de angajati.

Grupul Medicover dispune de actionariat si finantare private si are o viziune pe termen lung pentru toate tarile in care este prezent. Astfel, actionarii companiei reinvestesc in fiecare an intregul profit realizat, pentru a asigura o dezvoltare sustenabila si un nivel inalt de calitate in operatiunile sale.

In Romania, Medicover este prezent de 20 ani pe piata serviciilor medicale private si dispune de o retea de 17 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati) si un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din Romania corespunde celor mai inalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienti – si include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum si o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale – Oncologie Medicala, Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ginecologica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Oncologica, Chirurgie Plastica, precum si Maternitate, Medicina Materno-Fetala, Neonatologie si Pediatrie.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2016-04-11T12:46:27+03:0011 aprilie 2016|Categories: business, COMUNICATE DE PRESA, sanatate, social|Tags: , , |