MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, isi consolideaza activitatea in zona centrala a tarii si inaugureaza oficial primul centru medical multidisciplinar din orasul Sfantu Gheorghe. Dispus pe o suprafata de 100 de metri patrati, centrul medical MedLife vine in intampinarea locuitorilor din Sfantu Gheorghe si a celor din proximitate cu o gama vasta de analize de laborator, precum si cu servicii multidisciplinare pentru urmatoarele specialitati medicale: medicina interna, hematologie, oncologie, ORL, diabet-nutritie, pediatrie, ortopedie, pneumologie, dermatologie, alergologie, ginecologie, endocrinologie, reumatologie si imagistica medicala.

Serviciile clinicii sunt asigurate de o echipa formata din 20 de angajati, medici si personal de suport, o parte dintre specialisti beneficiind deja de expertiza medicala in cadrul clinicilor si a spitalului MedLife din Brasov.

Pacientii au posibilitatea de a efectua rapid analize la cele mai inalte standarde de calitate, in cadrul centrului MedLife fiind disponibil un cabinet de recoltare, ce acopera urmatoarele tipuri de analize: hematologie, toxicologie, markeri endocrini, virali si tumorali, biologie moleculara, imunologie, alergologie, microbiologie, anatomie patologica. Recoltarile se efectueaza de luni pana vineri, intre orele 07:00 – 11:00.

Centrul MedLife este situat in Sfantu Gheorghe, pe bulevardul General Grigore Balan, nr.18 si functioneaza dupa urmatorul program: luni – vineri, intre orele 07:00 – 19:30, si sambata, intre orele 08:00 – 13:00. Pentru efectuarea unei programari, pacientii pot apela numarul de call center 0268 960 sau numerele 0267/310.410 si 0722.638.722.

In prezent, Brasovul este cel de-al doilea centru de business pentru MedLife, compania fiind prezenta cu un spital pluridisciplinar, o maternitate, doua hyperclinici, un Centru de Pediatrie, doua laboratoare de analize medicale, unul in Brasov si altul in Sfantu Gheorghe, doua centre medicale la Fagaras si Sfantu Gheorghe si un centru de permanenta de zi pentru afectiuni osteoarticulare in cadrul spitalului MedLife Brasov.

Despre MedLife:

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 11 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati si Iasi, 8 laboratoare proprii de analize, 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 30 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 7 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

MedLife a obtinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucuresti in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodata si prima maternitate privata din capitala care detine acest statut. Alte doua maternitati din reteaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al cincilea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria “Clinica Privata”, iar in ultimii cinci ani, studiile de piata derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a castigat in ultimii doi ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.