window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

MedLife continua planurile de extindere si deschide o noua hyperclinica in Bucuresti

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, continua planurile de extindere si deschide o noua hyperclinica in capitala, in zona Berceni. MedLife ajunge astfel la un numar de treisprezece clinici de mari dimensiuni la nivelul intregii tari, dintre care sase se afla in Bucuresti. Investitia in noua unitate este de aproximativ 1,2 milioane de euro.

Hyperclinica MedLife Berceni are o suprafata de 800 de metri patrati si include 18 cabinete pentru numeroase specialitati medicale, precum si departamente specializate de imagistica, neurologie, cardiologie si ecografie pediatrica. In avantajul locuitorilor din zona Berceni, dar si a celor din proximitate, serviciile de neurologie si neurologie pediatrica, investigatiile de imagistica si analizele de laborator pot fi accesate in cadrul clinicii si pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

„Deschiderea clinicii din Berceni sustine planurile noastre de extindere si dezvoltare in Bucuresti. In a doua parte a anului urmeaza sa ne concentram pe expansiunea si consolidarea pozitiei de lider in tara, odata cu extinderea clinicii MedLife Timisoara si inaugurarea unei hyperclinici noi in Cluj-Napoca. Continuam, de asemenea, sa prospectam piata in vederea unor noi achizitii la nivel national, existand deja in curs discutii cu cel putin trei operatori. Astfel, ca urmarea a acestui proces amplu de dezvoltare, ne propunem ca pana la finalul anului sa atingem pragul de 5 milioane de pacienti unici care si-au facut cel putin o investigatie in unitatile noastre”, a declarat Mihai Marcu, Presedinte al Consiliului de Administratie MedLife.

Hyperclinica MedLife Berceni dispune de aparatura de ultima ora, printre care echipamente laser si impedantmetru pentru afectiunile ORL, un electrocauter dermatologic modern, precum si un RMN 1,5 Tesla, unul dintre cele mai recente tipuri de RMN, ce beneficiaza de un soft special, ce poate fi utilizat atat pentru adulti, cat si pentru copii. De asemenea, in cadrul clinicii se pot efectua electroencefalografii atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Totodata, noua unitate MedLife din Berceni este dotata cu un ecograf 5D Samsung UGEO WS80A, ce ofera o dimensiune suplimentara a detaliilor ecografiei, viitoarea mamica avand posibilitatea de a vedea o imagine reala a fatului, cu o acuratete deosebita a miscarilor fetei si ale membrelor. Mai mult, ecograful este dotat cu un soft special, care le permite mamicilor sa descarce ecografiile si imaginile rezultate direct pe smartphone sau pe tableta, prin intermediul aplicatiei „Hello Mom”, si sa le impartaseasca, in timp real, cu tatal, parintii, rudele sau prietenii, pe retelele de socializare.

Aplicatia „Hello Mom” ruleaza pe sistemele de operare Android si permite crearea primului album foto virtual al bebelusului, precum si pastrarea unui istoric al evolutiei sarcinii si a fatului, de la greutate sau inaltime, la circumferinta capului, si a unui jurnal al programarilor la medic.

Hyperclinica MedLife Berceni este situata pe Șoseaua Oltenitei, nr. 208 (in incinta cladirii Mega Image, etaj 1, iesirea de metrou Big Berceni) si functioneaza de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-21:00 si sambata, in intervalul 08:00-14:00.

Conceptul de „hyperclinica” a fost lansat in 2004, odata cu inaugurarea Hyperclinicii MedLife Grivita, cea mai mare clinica din portofoliul MedLife. Acest concept face referire la o clinica de mari dimensiuni care reuneste sub acelasi acoperis investigatii clinice si paraclinice, de la analize de laborator si servicii de imagistica, pana la consultatii si investigatii medicale pentru toate specialitatile medicale.

La ora actuala, MedLife detine 13 hyperclinici situate in Arad, Brasov, Timisora, Iasi, Galati, Constanta si Bucuresti.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top