MedLife este cel mai de incredere brand in randul romanilor pentru al patrulea an consecutiv!

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, sanatate, Stiri de BUSINESS/MedLife este cel mai de incredere brand in randul romanilor pentru al patrulea an consecutiv!
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

MedLife, cel mai mare operator medical privat din Romania este,  conform studiului international realizat de Reader’s Digest, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai de incredere brand in randul romanilor, la categoria “Clinica Privata”. Trusted Brands 2013, este cel mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat in 12 tari, printre care si Romania.

In Romania, rezultatele Trusted Brands 2013 au evidentiat ca, mai mult decat ceilalti europeni, romanii raman fideli marcilor care au reusit sa le castige increderea. La majoritatea categoriilor, liderii raman aceiasi, ceea ce demonstreaza o incredibila soliditate, forta si stabilitate a brandurilor consacrate.

In ultimii ani, MedLife si-a consolidat pozitia de lider pe piata serviciilor medicale private, inregistrand creşteri constante ale procentului de incredere din partea consumatorilor. In ultimii ani, acest studiu a demonstrat faptul ca increderea romanilor in marcile autohtone creste din ce in ce mai mult.

Trusted Brands 2013 s-a desfasurat concomitent in 12 tari europene, printre care si Romania, respondentii avand la dispozitie pentru a alege, 20 de categorii comune celor 12 tari si un numar de maximum 18 categorii locale. Participantii la sondaj nu au primit variante de raspuns, ci au fost rugati sa nominalizeze ei insisi marcile in care au incredere si sa le evalueze apoi in functie de „Calitate”, „Valoare excelenta”, „Imagine puternica”, „intelegerea nevoilor clientilor” si „Responsabilitate sociala”.

Studiul a fost realizat prin corespondenta, in perioada septembrie – noiembrie 2012, iar respondentii au fost selectati din baza de date de clienti activi ai Reader’s Digest din cele 12 tari europene: Belgia, Republica Ceha, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia si Slovenia. In perioada mentionata, in Europa s-au trimis 177.500 de chestionare cu intrebari deschise.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Despre MedLife:

MedLife activeaza pe piața din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locala.

Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

In prezent, MedLife işi desfaşoara activitatea in 9 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Brasov şi Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 28 de centre medicale generaliste in Bucureşti şi in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med, şi in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Recent, MedLife a obtinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucuresti in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatații (OMS) si UNICEF,  Maternitatea MedLife fiind totodata si prima maternitate privata din Capitala care detine acest statut. Alte doua maternitati din rețeaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al patrulea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria “Clinica Privata”, iar in ultimii patru ani, studiile de piata IMAS derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a castigat anul trecut premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!