window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS

MedLife, cel mai mare operator de pe piata medicala privata, continua parteneriatul de excelenta cu spitale renumite la nivel european si incepe colaborarea cu Prof. Dr. Ernst Horcher, medic cu vasta experienta acumulata din postura de sef al Sectiei de Chirurgie Pediatrica din cadrul Universitatii de Medicina AKH din Viena si Dr. Ronald Sabitzer, specialist in neurochirurgie, cu competente in ortopedie si chirurgie ortopedica, actualul coordonator al departamentului de chirurgie spinala din cadrul spitalului Otto Wagner din Viena, Austria. In in In baza colaborarii cu MedLife, cei doi specialisti vor efectua atat consultatii de specialitate cat si interventii chirurgicale complexe. Dr. Horcher va colabora cu specialistii din cadrul Spitalului de Pediatrie MedLife, in timp ce dr. Sabitzer va face echipa cu medicii din cadrul la Spitalului de Ortopedie MedLife.

Profesorul Horcher, are o reputatie remarcabila in calitate de chirurg in oncologia pediatrica, dansul fiind implicat in separarea spectaculoasa a gemenilor siamezi si initiatorul chirurgiei minim invazive la pacientii copii si adolescenti. De asemenea, dr. Horcher are o vasta experienta in urologia pediatrica, un alt domeniu din cadrul chirurgiei in care s-a specializat, pe langa chirurgia oncologica si neonatala.

Sub indrumarea profesorului Ernst Horcher, la Spitalul de Pediarie MedLife se vor efectua interventii chirurgicale atat prin metoda clasica cat si laparoscopic. Pe langa cele mai frecvente interventii de chirurgie pediatrica de tipul: apendicectomie, hernie sau hidrocel, prof Horcher va aborda operatii complexe din chirurgia digestiva, chirurgia toracica, chirurgia urologica si chirurgia oncologica pediatrica: fundoplicaturi gastrice pentru boala de reflux gastro-esofagian, piloromiotomii – pentru stenoza de pilor, enterectomii, ileostomie, cecostomie, inchidere enterostomii, nefrectomie, orhiectomie, hipospadias, reimplantari de ureter, ablatia diverselor tumori, pleurectomii toracoscopice.
Prima vizita a profesorului Ernst Horcher la Spitalul de Pediatrie MedLife va fi pe data de 19 februarie 2013.

Dr. Roland Sabitzer, medic primar neurochirurg, va realiza interventii chirurgicale minim invazive pentru patologia coloanei vertebrale, impreuna cu specialistii de la Spitalul de Ortopedie MedLife. Dr. Sabitzer s-a specializat in chirurgie spinala la Universitatea AKH din Viena si conduce departamentul de Chirurgie Spinala in cadrul spitalului Otto Wagner din Viena, inca din 2002. Are o vasta experienta in chirurgia minim invaziva, avand la activ peste 2500 de proceduri din zona chirurgiei spinale.
Dr. Sabitzer va efectua primele consultatii in Romania, la Spitalul de Ortopedie MedLife pe data de 25 februarie 2013.

Proiectul de colaborare cu spitale mari europene a debutat luna trecuta cu vizita Asist. Prof. Dr. Claudia Lill, medic sef de Sectie O.R.L. la Universitatea Medicala AKH din Viena care a efectuat luna trecuta, pe 22 ianuarie 2013, consultatii la Spitalul de Pediatrie MedLife. Aceasta revine periodiv in Romania si deja realizeaza investigatii si interventii chirurgicale din sfera O.R.L.

Parteneriatul de excelenta al MedLife cu spitale renumite la nivel european va continua pe termen lung si va include, intr-o prima etapa vizitele lunare ale specialistilor pentru consultatii preliminare si selectia unor cazuri ce urmeaza a fi rezolvate chirurgical. in a doua etapa se vor efectua interventiile chirurgicale, la intervale prestabilite impreuna cu medicii straini.

Toti pacientii interesati se pot programa prin Call-Center 021 9646, pentru datele respective si vor primi toate detaliile referitoare la orarul exact de consultatii si costurile aferente.

Spitalul de Pediatrie MedLife este situat pe Str. Zagazului nr. 7, sector 1, Bucuresti.
Spitalul de Ortopedie MedLife este localizat pe Bd, Ferdinand 98-100, sector 2, Bucuresti.

Despre Profesor Dr. Ernst Horcher
Prof. Dr. Ernst Horcher este unul dintre cei mai renumiti specialiști  in chirurgia pediatrica din Europa. Absolventul Universitatii de Medicina din Viena, Austria in 1969, Prof. Horcher are o vasta experienta in urologia pediatrica, pe langa specializarea in chirurgia oncologica si neonatala. incepand din 1994 a devenit seful Sectiei de Chirurgie Pediatrica din cadrul AKH Viena. Este autorul a peste 200 de lucrari  stiintifice, a sustinut nenumarate prezentari internationale in toata lumea, a predat cursuri si a tinut prelegeri studentilor in chirurgie pediatrica de la Universitatea de Medicina din Viena. Este mentorul a sute de medici rezidenti care i s-au alaturat datorita reputatiei sale in chirurgia pediatrica.

Despre Dr. Sabitzer
Dr. Roland Sabitzer s-a nascut in Elvetia si a absolvit in 1984 Facultatea de Medicina din Graz, Austria. in prezent este seful departamentului de  chirurgie spinala din cadrul Spitalului Otto Wagner din Viena, Austria. Este membru activ al Societatii Austriece de Neurochirurgie si Ortopedie.

Despre Spitalul de Pediatrie MedLife

Spitalul de Pediatrie MedLife a fost inaugurat in urma cu un an, pe 1 iunie 2011 si este primul spital privat de acest gen din Romania. Spitalul este dispus pe 6 niveluri si are o capacitate de 120 de paturi, iar datorita blocului operator cu doua sali de operatie poate gestiona interventii complexe din mai multe domenii chirurgicale. Sectia de terapie intensiva (ATI) are dotari complete, in conformitate cu standardele europene.

Despre Spitalul de Ortopedie MedLife

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife este primul spital privat dedicat afectiunilor sistemului osteo-articular din Romania. Lansat in decembrie 2011 dupa o investitie de 8,5 milioane de euro, spitalul ofera pacientilor servicii integrate de ortopedie: consultatii de specialitate in regim de ambulatoriu si spital, interventii chirurgicale, serivicii de imagistica si laborator, precum si servicii de kinetoterapie si recuperare medicala. Spitalul de Ortopedie si Traumatologie are o capacitate de 45 de paturi si are capacitate completa de diagnostic si tratament al afectiunilor locomotorii.

Anul trecut, in cadrul spitalului s-a realizat o premiera pentru medicina romaneasca, o operatie de hemipelvectomie dreapta, cu reconstructie cu alogrefa si artroplastie totala de sold. De asemenea, spitalul ofera expertiza internationala prin colaborarea cu profesorul Dirk Uyttendaele, specialist in chirurgia spinala la Universitatea de Medicina Ghent din Belgia.

Despre MedLife:

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, acestea din urma constituind Sistemul Medical MedLife.

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Recent, MedLife a obtinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) și UNICEF,  Maternitatea MedLife fiind totodata și prima maternitate privata din Capitala care detine acest statut. Alte doua maternitati din reteaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al treilea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria “Clinica Privata”, iar in ultimii patru ani, studiile de piata IMAS derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a caștigat anul acesta premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

Go to Top