window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Megamax transmite seriale de top, 15 ore pe zi Radio Free RoscoeLansat în România la șfârsitul anului trecut, Megamax și-a lărgit emisia de la 6 ore de difuzare în luna noiembrie, la 15 ore începând cu luna aprilie.

Dublat integral în limba română, Megamax aduce pe micile ecrane seriale achiziționate de la cei mai mari distribuitori din lume, recunoscute cu ușurință și îndrăgite de copii.

Inspirat de eroi și lupta pentru bine, canalul de animație se poziționează pe o nișă adresată în special băieților cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.

De asemenea, Megamax este primul canal de televiziune pentru copii care aduce un conținut de programe cu teme sportive. Structura programelor a fost concepută ținând cont de nevoile identificate în nișa de profil.

 

Armada Transformatorilor, Hot Whells, Dex Hamilton sau Iron Kid sunt doar câteva dintre serialele care s-au remarcat la nivel internațional și care astăzi pot fi urmărite la Megamax.

Canalul de televiziune își diversifică în permanență grila de programe, alternând emisiunile de animație cu cele în care apar personaje reale antrenate în povești amuzante, precum serialele: Radio Free Roscoe, Uluitorii Extra-Prieteni, Misterul Sparticulei.

 

 

Din programul lunii iunie:

Lego Ninjago

Din 12 iunie, zilnic

Lord Garmadon pornește într-o misiune importantă. Trebuie să adune cele patru arme de aur, Spinjitzu, pentru a putea deveni stăpânul lumii. Oare va fi cineva capabil să reziste răului și să salveze lumea?

Radio Free Roscoe

Din 9 iunie, zilnic

Patru adolescenți își încep studiile în periferia New Jersey, la liceul Henry Roscoe. S-au cam săturat de postul de radio al școlii care încearcă să dicteze tuturor cum să-și trăiască viața, de aceea ei înființează un post pirat. Lily, Ray și Robbie sunt prieteni vechi, însă îl primesc în echipa postului și pe Travis. Fiecare își inventează un pseudonim pentru a nu fi identificați.

 

Pad-ul lui Zeke

Din 18 iunie, zilnic

Zeke Palmer la cei 14 ani ai săi este un adevărat artist, desenele lui fiind incredibil de vii. Însă într-o bună zi, acestea devin reale. Cand Zeke găsește o misterioasă tabletă, el descoperă ca orice desenează prinde viață. Deși acum Zeke poate desena ce vrea, el nu realizează că lucrurile iau o altă întorsătură.

Vânătorii de dorci spațiali

Din 18 iunie, zilnic

Pământul este în pericol! A fost ocupat de răufăcători intergalactici care se transformă în oameni. Ei umblă printre noi și sunt peste tot. Cine îi va căuta și cine îi va opri? Poate că cei trei străini adolescenți au venit ca împreună cu cei doi pământeni să salveze planeta și să protejeze întreaga galaxie, luptându-se cu problemele adolescenților obișnuiți din New Jersey.

Despre Chello Central Europe

Chello Central Europe este principalul furnizor de conţinut din Europa Centrală. Portofoliul curent de televiziuni din România include printre altele: Minimax, Sport1, SportM, Film Café, TV Paprika, Fine Living, CBS Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Outdoor Channel, Food Network şi MGM Channel.

În afară de televiziunile tematice, Chello Central Europe operează şi AT Media, agenţia de vânzare de publicitate numărul unu în Polonia, cât şi Mojo Productions, un studio de producţie full service pentru televiziunile locale şi internaţionale din regiune.

www.chellocentraleurope.com

Go to Top