window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Intre 4 si 6 iunie, va avea loc prima editie a MENFEST, singurul targ si festival dedicat in exclusivitate barbatilor.

“MENFEST nu este doar un targ, ci o platforma completa de entertainment pentru barbati. Competitie, adrenalina, motoare puternice si femei frumoase, muzica si gaming toate vor fi parte integranta din Menfest. Ne dorim sa generam experiente, sa stimulam interactiunea si sa cream o baza pentru implicarea activa a targetului in activitatile MENFEST” completeaza si Emilian Arsenoaiei.Este un eveniment care reuneste experienta strategica si creativa a agentiei Arsenoaiei&Matasel cu cea in designul si managementul de evenimente speciale a companiei Event Plus.

Targul si expozitia vor acoperi cele mai importante si de interes categorii pentru barbati: echipament sportiv, imbracaminte si incaltaminte, gadgets, aparatura electronica, IT, gaming, DIY, comunicatii, hoby-uri (pescuit, vanatoare, sporturi extreme), auto-moto.

O platforma completa de entertainment pentru barbati

MenFest este mai mult decat un simplu targ, este o platforma de evenimente dedicate exclusiv barbatilor:
– Strong MenFest – competitia  celor mai puternici barbati din Romania;
– Cel Mai Tare din Parcare – Valahu vs. Oncescu, la tras de masini si camioane;
– Finala Campionatului National al Taietorilor de Lemne Stihl Timbersports;
– GTT Drift Show – show de drift, pus in scena de pilotii de la GTT Racing.

In afara de cele 4 mari evenimente, timp de 3 zile, la Menfest ai parte de maratonul artelor martiale, campionat de table, cupa de skandenberg, tir cu arcul, football pe nisip, competitie de tenis pe Wii, demonstratii moto, burn-out, carting, concerte, fete frumoase si multa, multa bere!

Mai multe informatii pe menfest.ro.

Go to Top