Mercedes-Benz si echipa de inot a Romania, in drum spre Jocurile Olimpice de la Rio

  • Mercedes-Benz si echipa de inot a Romania, in drum spre Jocurile Olimpice de la Rio

Mercedes-Benz si echipa de inot a Romania, in drum spre Jocurile Olimpice de la Rio

Mercedes-Benz România a fost din nou alături de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM) în organizarea Campionatelor Internaționale de Înot ale României, punând la dispoziția organizatorilor autovehicule pentru transportul participanţilor la competiţie şi susţinându-i pe înotătorii români în atingerea obiectivelor de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Cea de-a doua ediţie a Campionatelor Internaţionale de Înot de la Bucureşti s-a încheiat cu succes pentru sportivii români din echipa de ştafetă 4x100m liber masculin, care s-a calificat pentru Jocurile Olimpice din această vară. Pentru echipa formată din Marius Radu, Daniel Macovei, Robert Glință și Norbert Trandafir, timpul câştigător a fost de 3 minute, 16 secunde și 71 de sutimi.

Totodată, în cadrul aceleiaşi competiţii, Marius Radu a obţinut timpul de 48 de secunde şi 76 de sutimi la proba de 100m liber, îndeplinind astfel baremul A pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. După Robert Glință și Norbert Trandafir, Marius Radu este al treilea înotător român care se califică pentru proba individuală din cadrul Jocurilor Olimpice din această vară.

Cu scopul de a încuraja echipa masculină de ștafetă 4x100m liber în lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice din această vară, Mercedes-Benz România şi FRNPM au realizat un material video, lansând „ștafeta de suporter” către toți românii. Camelia Potec, Andreea Esca, Vlad Petreanu, Andi Moisescu, Cristian China Birta şi Radu Dumitru au trimis mesaje de susţinere înotătorilor români şi au promovat această campanie pe reţelele de socializare.

Campania de susţinere a înotătorilor români s-a bucurat de aprecierea publicului, materialul video fiind vizualizat de peste 100.000 de suporteri, obţinând mai mult de 2.300 de reacţii şi a fost distribuit de peste 400 de fani.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Cei care au dorit să fie alături de sportivii noştri au fost invitaţi să lase un mesaj pentru aceştia pe pagina de Facebook Mercedes-Benz România sau să îi încurajeze direct din gradenele Complexului Olimpic de Natație „Anatol Grințescu”.

„Mercedes-Benz şi sportivii români au aceeaşi destinaţie – locul 1, iar în acest moment, destinaţia sportivilor din echipa de ştafetă 4x100m liber masculin este Rio. Noi i-am susţinut, ei au înotat excelent şi, aşa cum ne-am dorit, avem ştafeta câştigătoare, atât de partea suporterilor, cât şi a înotătorilor. Suntem mândri de ei, le dorim succes în continuare şi multe medalii!”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO şi Preşedinte Mercedes-Benz România şi Managing Director Passenger Cars.

Mercedes-Benz, Mașina Oficială a Competiției

În cadrul Campionatelor Internaţionale de Înot ale României, sportivii participanți, arbitrii și reprezentanții FRNPM s-au deplasat cu autovehicule Mercedes-Benz. Aceştia s-au bucurat de siguranţa, confortul și eleganța Clasei C, de autoturismele compacte CLA şi CLA Shooting Break, de spaţioasa Clasă V, precum şi de impunătoarele SUV-uri Mercedes-Benz GLA, GLE şi Clasa G.

„Campania de susţinere a înotătorilor români realizată alături de Mercedes-Benz România a fost un real succes, foarte mulţi suporteri au venit să-i încurajeze personal pe membrii ştafetei, din tribunele bazinului. A fost o atmosferă extraordinară! Suntem foarte bucuroşi că ne-am calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, atât cu echipa de ştafetă 4x100m liber masculin, cât şi cu trei sportivi în probele individuale.”, spune Camelia Potec, Preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România și Federația Română de Natație şi Pentatlon Modern se află în al treilea an de desfăşurare. La începutul anului 2014, Mercedes-Benz România a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, punând la dispoziţia acestora, ori de câte ori au nevoie, autovehicule Mercedes-Benz.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt accesibile online la: www.media.mercedes-benz.ro şi www.mercedes-benz.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!